Hur fÄr jag e-postmeddelanden för inlÀggsÀndringar i WordPress

Hur fÄr jag e-postmeddelanden för inlÀggsÀndringar i WordPress

Att driva en WordPress-webbplats med flera författare har sina egna utmaningar som att stoppa skrÀppostregistreringar, övervaka anvÀndaraktivitet och hantera redaktionellt arbetsflöde. Om det finns flera anvÀndare som arbetar med inlÀgg och sidor Àr det mycket goda chanser att du kommer att missa nÄgra viktiga förÀndringar. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du fÄr omedelbara e-postmeddelanden för Àndringar i WordPress.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Det första du behöver göra Ă€r att installera och aktivera plugin för Ă€ndringar av e-postmeddelanden. NĂ€r du har aktiverat pluginet mĂ„ste du gĂ„ till InstĂ€llningar Ȁndringar av e-postinlĂ€gg pĂ„ skĂ€rmen för att konfigurera instĂ€llningarna för plugin.

Konfigurera instÀllningar för e-postmeddelanden

PÄ insticksskÀrmen för insticksprogrammet mÄste du markera för att aktivera e-postaviseringar. Under kryssrutan Aktivera ser du en lista över anvÀndare pÄ din webbplats. Kontrollera de anvÀndare som kommer att fÄ e-postmeddelanden för Àndringar. Du kan ocksÄ lÀgga till ytterligare e-postadresser för att skicka aviseringar till e-postadresser som inte Àr kopplade till ett anvÀndarkonto i WordPress.

NÀsta alternativ Àr att vÀlja de inlÀggstyper som du vill fÄ e-postaviseringar för. Som standard visar plugin bÄde inlÀgg och sidor som markerade. Om du har andra anpassade inlÀggstyper registrerade pÄ din webbplats kommer de ocksÄ att visas hÀr.

Slutligen mÄste du vÀlja om du bara vill fÄ e-postaviseringar för Àndringar som gjorts i publicerade inlÀgg eller för utkast ocksÄ. NÀr du Àr klar med instÀllningen klickar du pÄ knappen för att lagra dessa instÀllningar.

Du kommer nu att fĂ„ e-postaviseringar nĂ€r Ă€ndringar görs i inlĂ€gg eller sidor i WordPress. E-postmeddelandena du fĂ„r visar dig vem som gjorde Ă€ndringarna och vid vilken tidpunkt. Ändringarna markeras med fĂ€rger och du kan se skillnaden mellan tidigare och nuvarande versioner av inlĂ€gget. Det Ă€r som om WordPress-inlĂ€ggsversionerna skickas direkt till din inkorg. Om du vill redigera dessa Ă€ndringar eller Ă„terstĂ€lla dem kan du göra det genom att anvĂ€nda postrevisionsfunktionen i WordPress.

Felsökning av e-postmeddelanden

För att detta plugin ska fungera bör din WordPress-installation kunna skicka e-post. Vi rekommenderar att du anvÀnder Gmails SMTP-servrar för att se till att dina WordPress-e-postmeddelanden inte hamnar i skrÀppostmappen. Observera ocksÄ att plugin fungerar som inlÀggsversionerna, sÄ det visar skillnad i inlÀggets innehÄll. Alla Àndringar som görs i taxonomier eller anpassade fÀlt i ett inlÀgg eller sida kommer inte att mailas.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig med att konfigurera e-postaviseringar för inlÀggsÀndringar i WordPress. För feedback och frÄgor vÀnligen lÀmna oss en kommentar, eller sÄ kan du ocksÄ gÄ med pÄ Twitter.