Hur fÄr jag miniatyr-URL för inlÀgg i WordPress

Hur fÄr jag miniatyr-URL för inlÀgg i WordPress

Det finns alltid en grupp av vÄra lÀsare som försöker gradera nybörjarnivÄn tidigt och gÄ in i WordPress-utveckling. MÄnga av dem börjar med att hacka sina WordPress-teman, skapa underordnade teman eller skriva plugins. Detta fÄr dem att stöta pÄ förbryllande utmaningar. En sÄdan lÀsare frÄgade oss nyligen hur man hÀmtar miniatyradressen till inlÀgget i WordPress. MÄlet hÀr Àr att bara fÄ inlÀggets miniatyradress och sedan anvÀnda den med sin egen markering. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du hÀmtar miniatyradressen för inlÀgget i WordPress.

Obs! Du mÄste kÀnna till grunderna för hur WordPress-teman fungerar.

Klistra bara in den hÀr koden i loopkoden som du skriver.


<?php
$thumb_id = get_post_thumbnail_id();
$thumb_url = wp_get_attachment_image_src($thumb_id,'thumbnail-size', true);
echo $thumb_url[0];
?>

Se till att ersÀtta miniatyrstorleken till vilken bildstorlek du vill fÄ. Standardstorlekarna Àr miniatyrbild, medelstor, stor och full. Du kan ocksÄ lÀgga till och anvÀnda ytterligare bildstorlekar. Om du anvÀnder en anpassad bildstorlek, se till att du Äterskapar miniatyrer. Du kan ocksÄ stÀlla in en standard reservbild för miniatyrbilder efter inlÀgg.

Vad den hÀr koden gör Àr att vi först fÄr inlÀggets miniatyr-ID. Sedan anvÀnder vi det id för att fÄ bildsökvÀgen eller webbadressen med funktionen wp_get_attachment_image_src, som returnerar en matris som du kan anvÀnda med din egen kod.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att lÀra dig hur du hÀmtar miniatyradress till inlÀgg i WordPress. För kommentarer och frÄgor, vÀnligen lÀmna en kommentar nedan.