Hur fixar jag WordPress-inlÀgg som returnerar 404-fel

Fixing WordPress posts returning 404 error

WordPress Àr ett kraftfullt CMS. Ibland kan en liten justering göra din webbplats otillgÀnglig. Det Àr dock extremt enkelt att hitta en lösning för alla WordPress-problem (kolla hur man ordentligt kan be om WordPress-support och fÄ det). Tidigare har vi tÀckt nÄgra av de vanligaste problemen som WordPress-anvÀndare möter. Som det interna serverfelet eller felet nÀr databasanslutningen upprÀttades. Ett annat vanligt problem som de flesta WordPress-anvÀndare möter nÄgon gÄng Àr WordPress-inlÀgg som returnerar ett 404-fel. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du fixar WordPress-inlÀgg som returnerar 404-fel.

I detta scenario kan en anvÀndare vanligtvis komma Ät sitt WordPress-administrationsomrÄde, sin bloggs huvudsida, men nÀr de fÄr Ätkomst till enstaka inlÀgg fÄr de en 404 Ej Hittad fel. Först och frÀmst, kom inte i panik för det mesta att dina inlÀgg fortfarande finns dÀr och helt sÀkra. Detta hÀnder vanligtvis om din .htaccess-fil raderades eller om nÄgot gick fel med omskrivningsreglerna. Vad du behöver göra Àr att fixa dina instÀllningar för permalÀnkar.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

GÄ till InstÀllningar »PermalÀnkaroch klicka bara pÄ knappen.

Uppdatera permalÀnkinstÀllningar

Detta kommer att uppdatera dina permalÀnkinstÀllningar och spola omskrivningsregler. I de flesta fall löser denna lösning WordPress-inlÀgg 404-felet. Men om det inte fungerar för dig mÄste du antagligen uppdatera din .htaccess-fil manuellt.

Logga in pÄ din server med FTP och Àndra .htaccess-filen som finns pÄ samma plats dÀr mappar som / wp-content / och / wp-includes / finns. Det enklaste du kan göra Àr att tillfÀlligt göra filen skrivbar genom att Àndra behörigheterna till 666. Upprepa sedan den ursprungliga lösningen. Glöm inte att Àndra behörigheterna tillbaka till 660. Du kan ocksÄ lÀgga till den hÀr koden manuellt i din .htaccess-fil:


# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress

Korrigera för lokala servrar

Ofta installerar designers och utvecklare WordPress pÄ sina datorer med hjÀlp av en lokal server för testÀndamÄl. Om du vill anvÀnda vackra permalÀnkar mÄste du aktivera rewrite_module i Apache-konfigurationen för din MAMP, WAMP eller XXAMP.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att lösa inlÀgg som returnerar 404-fel i WordPress. Fungerade den hÀr lösningen för dig? Har du en annan lösning som fungerade för dig? VÀnligen dela den i kommentarerna nedan. Vi vill göra den hÀr artikeln till en omfattande resurs för anvÀndare som stöter pÄ det hÀr problemet.