Hur inaktiverar du borttappade / Àndrade lösenordsmeddelanden i WordPress

Hur inaktiverar du borttappade / Àndrade lösenordsmeddelanden i WordPress

Nyligen frÄgade en av vÄra anvÀndare om det fanns ett sÀtt att inaktivera förlorade / Àndrade lösenord via e-postmeddelanden i WordPress? Som standard skickar WordPress automatiskt e-postmeddelanden till administratörer nÀr nÄgon annan anvÀndare ÄterstÀller sitt lösenord med lÀnken förlorat lösenord. Dessa e-postmeddelanden kan bli irriterande om du kör en webbplats med mÄnga anvÀndare. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du inaktiverar förlorade / Àndrade lösenord e-postmeddelanden i WordPress.

Det första du behöver göra Àr att skapa ett platsspecifikt WordPress-plugin. Ett webbplatsspecifikt WordPress-plugin lÄter dig lÀgga till vilken anpassad kod som helst för att Àndra eller utöka WordPress-funktionaliteten pÄ din webbplats. Vi har detaljerade instruktioner om varför och hur man skapar ett platsspecifikt WordPress-plugin.

NÀr du har skapat din webbplatsspecifika WordPress-plugin mÄste du lÀgga till dessa tvÄ rader i ditt plugin.


if ( !function_exists( 'wp_password_change_notification' ) ) {
    function wp_password_change_notification() {}
}

Spara dina Àndringar och aktivera sedan ditt webbplats-specifika plugin.

Det Àr allt. WordPress slutar skicka e-postmeddelanden nÀr en anvÀndare Àndrar sitt lösenord.

LÄt oss förklara koden för dig. WordPress har en inbyggd funktion wp_password_change_notification som finns i /wp-includes/pluggable.php-filen. Den funktionen Àr ansvarig för att skicka e-postmeddelanden nÀr en anvÀndare ÄterstÀller sitt lösenord.

Dessa tvÄ kodrader ÄsidosÀtter den inbyggda funktionen och i stÀllet för att skicka ett e-postmeddelande, instruerar det WordPress att göra ingenting.

Du kanske undrar varför inte klistra in den hÀr koden i ditt temas funktioner.php-fil?

Eftersom det inte fungerar. WordPress laddar pluggable.php-filen före ditt temas functions.php-fil, sÄ du kan inte ÄsidosÀtta de funktioner som definierats i pluggable.php i ditt temas functions.php-fil. Det Àr dÀrför du mÄste klistra in den hÀr koden i ett platsspecifikt plugin.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att inaktivera e-postmeddelanden om lösenordsÀndring pÄ din WordPress-webbplats för flera anvÀndare. Du kanske ocksÄ vill ta en titt pÄ hur du inaktiverar e-postaviseringar för nya anvÀndare eller hur du stÀnger av kommentaraviseringar i WordPress.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du kan ocksÄ hitta oss pÄ Twitter och Google+.