Hur inaktiverar du nya anvÀndarmeddelanden i WordPress

Hur inaktiverar du nya anvÀndarmeddelanden i WordPress

Nyligen frÄgade en av vÄra anvÀndare oss hur de kan sluta ta emot nya e-postmeddelanden frÄn anvÀndare i WordPress. Om du har aktiverat anvÀndarregistrering pÄ din webbplats skickar WordPress e-postmeddelanden till administratörens e-postadress varje gÄng en ny anvÀndare registrerar sig. PÄ populÀra webbplatser dÀr flera anvÀndare gÄr med varje dag kan dessa e-postmeddelanden bli mycket irriterande. Om du redan har tagit hand om spamregistreringar och inte vill fÄ e-postaviseringar för varje ny anvÀndare, kanske du vill stÀnga av dessa meddelanden. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du inaktiverar nya anvÀndaraviseringar i WordPress.

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera plugin-programmet Inaktivera e-postmeddelanden för nya anvÀndare. Vid aktivering inaktiverar pluginet helt enkelt nya anvÀndarmeddelanden i WordPress. Det fungerar direkt och det finns inga instÀllningar för dig att konfigurera.

Observera att detta plugin inte pÄverkar andra e-postmeddelanden som skickas av WordPress. Till exempel kommer anvÀndare som registrerar sig pÄ din webbplats fortfarande att fÄ sitt anvÀndarnamn och lösenord i e-postmeddelandet. De kan ocksÄ ÄterstÀlla sina konton om de glömmer sina anvÀndarnamn eller lösenord. Plugin inaktiverar bara nya e-postmeddelanden för anvÀndare som skickas till admin-e-postadressen pÄ din WordPress-webbplats. Om dina anvÀndare av nÄgon anledning inte fÄr e-post frÄn din webbplats bör du försöka stÀlla in WordPress för att anvÀnda Gmail SMTP-servrar.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att inaktivera nya e-postmeddelanden för anvÀndare i WordPress. För feedback och frÄgor kan du lÀmna oss en kommentar nedan eller gÄ med pÄ Twitter.