Hur inaktiverar du redigeraren för full höjd pÄ WordPress

Hur inaktiverar du redigeraren för full höjd pÄ WordPress

Har du mÀrkt att rullningsfÀltet i din WordPress-redigerare saknas? Nyligen frÄgade en av vÄra anvÀndare om det var möjligt att inaktivera posthanteraren i full höjd i WordPress och ta tillbaka rullningsfÀltet. I den hÀr artikeln kommer vi att visa dig hur du inaktiverar rullningsfri postredigerare i full höjd i WordPress.

I WordPress 4.0 introducerades en ny skrivupplevelse för postredigeraren. NÀr du skriver skulle höjden pÄ inlÀggsredigeraren automatiskt justeras, vilket eliminerar behovet av rullningsfÀltet.

Även om det Ă€r fantastiskt betyder det nu att du mĂ„ste blĂ€ddra igenom alla stycken bara för att nĂ„ dina anpassade fĂ€lt och andra metafĂ€lt som SEO, Kalender etc.

Vissa anvÀndare tyckte att det var lite förvirrande och irriterande.

Om du vill inaktivera redigeraren i full höjd och ÄtergÄ till den gamla redigeraren med rullningslisten finns det en mycket enkel lösning.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Inaktivera Scroll Free Full-Height Editor i WordPress

Logga bara in pÄ adminomrÄdet pÄ din WordPress-webbplats och lÀgg till ett nytt inlÀgg. Klicka pÄ skÀrmen för skÀrmalternativ lÀngst upp till höger pÄ skÀrmen för inlÀggsredigerare.

Detta visar en rullgardinsmeny med ett antal alternativ.

SkÀrmalternativmenyn pÄ redigeringsskÀrmen för inlÀgg i WordPress

Avmarkera rutan bredvid ‘Aktivera fullhöjdsredigerare och störningsfri funktion’. Om du avmarkerar det hĂ€r alternativet inaktiveras redigeringsfunktionen i full höjd. Det tar ocksĂ„ bort den distraktionsfria funktionen frĂ„n redigeraren.

Det Àr allt. Du kan nu ange ditt innehÄll i inlÀggsredigeraren för att se att din rullningslist Àr tillbaka precis som de goda tiderna.

Du kan ocksÄ klicka i det nedre högra hörnet av redigeraren för att dra och justera redigerarens storlek.

Justerbar postredigerare med rullningslister i WordPress

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att inaktivera den rullningsfria redigeraren i full höjd i WordPress. Du kanske ocksÄ vill kolla in dessa 14 tips för att behÀrska WordPress-visuella redigeraren.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du kan ocksÄ hitta oss pÄ Twitter och Google+.