Hur kan du hjÀlpa till att spara andra WordPress-anvÀndare lite tid?

Hur kan du hjÀlpa till att spara andra WordPress-anvÀndare lite tid?

WordPress Àr en bra plattform och det Àr bara för att det har en stor gemenskap bakom sig. Det finns tusentals plugins i förvaret som Àr tillgÀngliga GRATIS. Tack fantastiska plugin-utvecklare som gav oss den gÄvan. Nu Àr det vÄr tur att ge tillbaka. Det Àr frustrerande att landa pÄ en pluginsida som har laddats ner tusentals gÄnger och bara har en person som bekrÀftar att den fungerar, eller sÄ Àr den trasig. Vi förstÄr att inte alla Àr kodare, men alla kan testa. Vi kan alla spendera 5 sekunder av vÄr vÀrdefulla tid pÄ att besöka WordPress Plugin Repository och göra plugin-kompatibilitetskontrollen.

Detta kommer att hjÀlpa alla andra WordPress-anvÀndare som funderade pÄ att anvÀnda det pluginet eftersom de nu kÀnner sig mycket mer bekvÀma med att anvÀnda pluginet. FörsÀkringen Àr bra för tillfredsstÀllelse. Varje WordPress-installation med egen vÀrd kommer med Akismet installerat och mer Àn hÀlften av dessa bloggar anvÀnder Akismet. Den sorgliga delen Àr att endast 5 personer tog sig tid att rapportera att Akismet arbetar med WordPress 3.0.1. Varför mÀnniskor varför?

Fantastiska mÀnniskor i samhÀllet har redesignat WordPress.org-pluginförvaret. Hela anledningen till att skriva detta inlÀgg Àr att uppmuntra anvÀndare att rösta om versionskompatibiliteten för de plugins de anvÀnder. Om du inte har nÄgon aning om vad vi pratar om, följ sedan handledningen nedan:

Först behöver du ett WordPress.org-konto, vilket Àr bra att ha eftersom du kan skicka felrapporter om plugins, göra kompatibilitetskontroll, svara pÄ frÄgor etc. Du kan registrera ett konto GRATIS via den hÀr lÀnken.

NÀsta besök WordPress Plugin Repository och sök i det plugin du anvÀnder. I det hÀr exemplet kommer vi att anvÀnda plugin som heter Comment Redirect eftersom vi anvÀnder det pÄ vÄr webbplats och vi vet att det fungerar med WordPress 3.0.1. Detta plugin har laddats ner över 7000 gÄnger, varav minst hÀlften av anvÀndarna fortfarande anvÀnder det. Men det finns inga svar om det fungerar eller inte.

För att det fungerar Àr allt vi behöver göra att klicka pÄ Works. Nu kommer det att visa andra anvÀndare att en person har verifierat att detta plugin fungerar med WordPress 3.0.1. SÄ om nÄgon annan vill anvÀnda den, har de minst en person som försÀkrar dem om att det fungerar.

Plugin-kompatibilitetsröstningar

Men det kan vara grönt om fler mÀnniskor röstar. Det behöver minst 4 röster för att WordPress ska vara 100% sÀker pÄ att det fungerar. Nedan visar vi bilden för All in One SEO Pack Plugin, som har tillrÀckligt med röster för att WordPress ska ge ett grönt ljus.

Plugin-kompatibilitetsröstningar

Fem sekunder av ditt arbete kan verkligen förbÀttra denna gemenskap. Rösta pÄ plugin-kompatibiliteten för de som du anvÀnder pÄ din webbplats. Glöm inte att meddela oss i kommentarerna vilka plugins du röstade pÄ.