Hur lösenordsskyddar du din WordPress utan anvÀndarregistrering

Password protect your WordPress site without user registration

Det finns mÄnga handledning dÀr ute som visar hur du lösenordsskyddar ditt webbplatsinnehÄll. MÄnga av dem anvÀnder komplexa medlemskapsplugins som krÀver anvÀndarregistrering. Men vad hÀnder om du bara vill lösenordsskydda din webbplats utan anvÀndarregistrering? LÄt oss sÀga att du har en demosida för klientarbete. Du kanske bara vill att den specifika klienten ska se din webbplats. I den hÀr artikeln visar vi dig ett mycket enkelt sÀtt att snabbt lösenordsskydda din WordPress-webbplats med ett enda lösenord.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera lösenordsskyddad plugin. För mer information, se vÄr steg-för-steg-guide om hur du installerar ett WordPress-plugin.

Vid aktivering mÄste du besöka InstÀllningar »Lösenordsskyddad sida för att konfigurera insticksprogram.

Lösenordsskyddade instÀllningar

Du mÄste markera rutan bredvid lösenordsskyddad status för att aktivera lösenordsskydd.

DÀrefter har du möjlighet att tillÄta administratörer och inloggade anvÀndare. Du kan ocksÄ tillÄta RSS-flöden men om du vill hÄlla din webbplats privat bör du lÀmna den omarkerad.

Nu mÄste du ange ett nytt lösenord. Alla med lösenordet kommer att kunna se din WordPress-webbplats sÄ du bör vÀlja ett starkt lösenord med bokstÀver, siffror och symboler.

Du kan ocksÄ begrÀnsa Ätkomsten till specifika IP-adresser. Men om du inte har den hÀr informationen bör du lÀmna den tomma.

Glöm inte att klicka pÄ knappen Spara Àndringar för att lagra dina instÀllningar.

Nu nÀr nÄgon försöker nÄ din WordPress-webbplats kommer de att se en lösenordsskÀrm sÄ hÀr:

Lösenordsskyddad skÀrm

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att lÀra dig att lösenordsskydda en WordPress-webbplats utan anvÀndarregistrering. Du kanske ocksÄ vill se dessa viktiga tips och hack för att skydda ditt WordPress-administrationsomrÄde

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du hittar oss ocksÄ pÄ Twitter och Facebook.