Hur man ändrar redigeringsbakgrundsfärg efter ordräkning i WordPress

Hur man ändrar redigeringsbakgrundsfärg efter ordräkning i WordPress

Vill du skriva längre artiklar på din blogg? Ibland kan det vara svårt utan visuell motivation. Vi hittade en lösning som kan hjälpa till. I den här artikeln visar vi dig hur du ändrar redigerarens bakgrundsfärg i WordPress baserat på antal ord.

Om du gillar att uppfylla ett visst ordkrav, skulle du √§lska det h√§r. √Ąven om WordPress visar ordantalet l√§ngst ner i redigeraren, m√§rks det knappast.

En pluginförfattare hittade en uppmuntrande lösning. Det låter dig ställa in dina ordräkningsmål och automatiskt ändra WordPress-redigerarens bakgrundsfärg när du når vissa milstolpar.

Videohandledning

Prenumerera på WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsätt läsa.

Detta är en utmärkt lösning för WordPress-bloggar med flera författare, enskilda författare och studenter som använder WordPress för sitt skrivarbete.

Låt oss ta en titt på hur du kan ställa in din redaktörs bakgrundsfärg så att den ändras baserat på antalet ord.

Det första du behöver göra är att installera och aktivera Editor Color på Word Count-plugin. Vid aktivering redigerar du helt enkelt ett inlägg så kommer du att märka plugin i handling.

Notera: Bakgrundsfärger fungerar bara med den visuella redigeraren, så om du använder textredigerare måste du byta till Visual.

Det finns olika f√§rger f√∂r olika ordgr√§nser. Redakt√∂rens bakgrundsf√§rg √§ndras n√§r du skriver mer inneh√•ll. Du kan redigera de f√∂rdefinierade ordr√§kningsm√•len och f√§rgerna genom att bes√∂ka Inst√§llningar ¬ĽEditorf√§rger.

Redaktörens färginställningar

Plugin kommer med en standarduppsättning färger för fem ordräkningsmål. Du kan ändra ordantalet eller ändra dess färg genom att klicka på färghjulsikonen. Du kan också ta bort en färginställning genom att klicka på stängningsknappen bredvid den.

Om du vill lägga till ytterligare målinriktningar klickar du bara på knappen. Därefter måste du definiera ett ordantal och en färg. När du är klar klickar du på knappen Spara ändringar för att lagra dina inställningar.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att ändra redigerarens bakgrundsfärg efter antal ord. Du kanske också vill kolla den här guiden om hur du lägger till anpassade stilar till WordPress visuella redigerare.

Om du gillade den här artikeln, prenumerera sedan på vår YouTube-kanal för WordPress-självstudier. Du kan också hitta oss på Twitter och Google+.