Hur man anvÀnder iMessage-effekter som klistermÀrken, filter & amp; former pÄ foton

how to use iMessage effects on iphone

Vem Àlskar inte kul med foton? Med lanseringen av iOS 12 kommer nÄgra fantastiska sÀtt att piffa upp dina bilder i iMessage innan du skickar dem. Du kan lÀgga till pizzazz, inkludera ett meddelande eller bara göra dina bilder mer minnesvÀrda.

SÄ hÀr anvÀnder du kameraeffekterna i iMessage som klistermÀrken, filter, former och mer.

Öppna iMessage och lĂ„t det roliga börja

NÀr du öppnar iMessage och trycker pÄ kameraknappen ser du en stjÀrna lÀngst ner till vÀnster. Tryck pÄ den och kolla in alla coola alternativ du har för foton du vill dela.

iMessage-kameraknappar och effekter

Hur man anvÀnder iMessage-effekter som filter, text och former

De tre första alternativen i verktygsfÀltet Àr för filter, text och former. NÀr du trycker pÄ ett visas ett litet sidorullningsfönster, men du kan svepa upp frÄn det fönstret för att öppna det i ett större fönster för att se alla objekt pÄ en gÄng.

iMessage filtrerar textformer

Filter inkluderar snygga effekter som Comic Book, Watercolor och Noir. VÀlj den du vill, flytta den dit du vill, tryck pÄ X för att stÀnga fönstret och sedan trycka pÄ fÄngstknapp för att ta bilden.

Text alternativ ger dig ordbubblor formade som ett hjÀrta, kvadrat eller cirkel. VÀlj den du vill ha, skriv in din text, flytta den dÀr du vill, stÀng fönstret och tryck sedan pÄ fÄngstknapp att ta bilden.

Former arbeta pÄ samma sÀtt; vÀlj, flytta, stÀng fönstret och fÄnga bilden.

Hur man anvÀnder iMessage-klistermÀrken

Du kanske ocksÄ mÀrker att du har klistermÀrkepaket i verktygsfÀltet bredvid formerna. Om du har appar eller spel installerade som har klistermÀrken visas de hÀr. Spel som Word Chums och Angry Birds Match tillsammans med appar som Trello och GarageBand har coola paket.

SkÀrmar för iMessage-klistermÀrken

För att lÀgga till en klistermÀrke i ditt foto, skjut bara för att vÀlja ditt paket, tryck för att öppna spelet eller appen för att se klistermÀrkena och dra uppÄt för att se dem alla om det finns flera.

Tryck för att hÄlla en pÄ ditt foto, flytta det dÀr du vill, stÀng klistermÀrkefönstret och tryck pÄ fÄngstknappen.

Ytterligare alternativ

NÀr du har applicerat ett filter eller lagt till text, en form eller en klistermÀrke och tryckt pÄ fÄngstknapp, kommer du att ha nÄgra fler alternativ.

Att trycka pÄ inspelningsknappen visas Redigera och PÄlÀgg knapparna lÀngst ner. SÄ du kan fortsÀtta anvÀnda redigeringsverktyg som beskÀra, rotera eller ljusstyrka. Och du kan ocksÄ anvÀnda verktyg för att markera din bild som en pil, penna eller signatur.

iMessage Edit Markup Send

NÀr du Àr redo att skicka ditt jazzy nya foto i textmeddelandet kan du göra det pÄ tvÄ sÀtt. Du kan trycka pÄ Gjort lÀngst upp till höger pÄ skÀrmen. Detta poppar ditt foto i textmeddelandet dÀr du kan lÀgga till ett annat eller skriva ett meddelande.

Du kan ocksÄ slÄ pÄ blÄ pil lÀngst ner till höger. Den hÀr knappen skickar ditt foto omedelbart i textmeddelandet utan alternativ för att lÀgga till ett annat eller skriva nÄgot.

Packar upp den

Om du vill dela foton med vÀnner och familj via iMessage, Àr dessa snygga nya alternativ perfekt. Skapa en rolig bild, sÀg nÄgot sött eller gör nÄgons dag med fotoalternativ direkt i appen. Har du provat den hÀr nya funktionen Àn? Om sÄ Àr fallet, lÄt oss veta vilken typ av kul du har med det!