Hur man anvÀnder Markup pÄ e-postbilagor i Mac Mail

Compose Mail Markup Tool Mac

Oavsett om du vill anteckna en bild för jobbet, markera ett foto för skojs skull eller lÀgga till din signatur i en PDF, Àr det enkelt att göra med Mac Mail Markup-verktyget. Du har alla grunderna du behöver för att lÀgga till former, text, signaturer, ritningar och mer till dina e-postbilagor. Och sÄ hÀr anvÀnder du den hÀr coola funktionen.

Bifoga din fil och öppna Markup

Med din Mail-app öppen och fönstret för att skapa ett nytt e-postmeddelande, följ bara dessa steg:

1) SÀtt in din bild eller PDF-fil. Du kan göra detta genom att anvÀnda knapparna i verktygsfÀltet för att skriva, dra och slÀppa filen frÄn din dator eller klicka Fil frÄn huvudmenyn och vÀlja Bifoga filer.

2) Klicka pÄ bilagan i ditt meddelande och öppna markeringsverktyget. Om du har PÄlÀgg knapp Klicka pÄ det i verktygsfÀltet för e-post. Annars kan du klicka pÄ pil lÀngst upp till höger i filen och vÀlj PÄlÀgg.

Skapa Mail Markup Tool Mac

Notera: Om du inte ser Markup som ett alternativ, se till att det Àr aktiverat. Klicka pÄ pÄ din Mac-meny Apple-ikonen > SysteminstÀllningar > TillÀgg. Klick Insatser och markera rutan bredvid PÄlÀgg.

3) Din bilaga visas sedan i Markup-fönstret dÀr du kan börja kommentera den.

Komponera Mail Markup Window Mac

Mail för Mac-markeringsverktyg

NÀr du har öppnat filen i Markup-fönstret har du mÄnga alternativ att kommentera den. FrÄn och med vÀnster sida av verktygsfÀltet, hÀr Àr verktygen:

NÀr du Àr klar med att markera din bild eller PDF klickar du pÄ Gjort. Den kommenterade filen kommer tillbaka till din e-post med alla dina Àndringar.

Komponera Mail Markup Tool Mac

Du mÀrker att en markerad fil kommer att öka din e-poststorlek. Om du vill minska det, klicka pÄ Bildstorlek rullgardinsmeny och du kan vÀlja en mindre storlek.

Skriv e-postmeddelandestorlek Mac

Packar upp den

Vad Mac Markup-verktyget för Mail ger Àr bekvÀmlighet. Du har de grundlÀggande verktygen du behöver för att kommentera bilden eller PDF-filen som du skickar via e-post snabbt, enkelt och pÄ ett stÀlle. AnvÀnder du markeringsverktyget i Mac Mail och tycker att det Àr en praktisk funktion?