Hur man arkiverar inlÀgg utan att radera dem pÄ WordPress

Archive Posts in WordPress

Har du nÄgonsin velat dölja Àldre inlÀgg frÄn din blogg utan att radera dem? Skulle det inte vara trevligt om du bara kan arkivera ett inlÀgg som liknar arkivmeddelanden? I den hÀr artikeln visar vi dig hur du arkiverar inlÀgg utan att radera dem i WordPress.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera plugin-programmet Arkiverad poststatus. Det fungerar direkt och det finns inga instÀllningar för dig att konfigurera.

Efter aktivering lĂ€gger plugin till en anpassad poststatus som heter ‘Arkiverad’ i dina inlĂ€gg, sidor och anpassade inlĂ€ggstyper. Du kan vĂ€lja det genom att redigera ett inlĂ€gg eller en sida och klicka pĂ„ status i rullgardinsmenyn under Publicera metabox.

Arkiverad inlÀggsstatus i WordPress-inlÀggsredigeraren

NÀr du vÀl har valt arkiveringsstatistiken klickar du pÄ uppdateringsknappen för att uppdatera ditt inlÀgg.

Ditt inlÀgg kommer att markeras som arkiverat och det slutar visas i framsidan av din webbplats. Du kommer fortfarande att kunna söka och hitta inlÀgget i adminomrÄdet.

Arkiverat inlÀgg i WordPress-administrationsomrÄdet

Vad hÀnder om du snabbt vill arkivera flera inlÀgg samtidigt? GÄ bara till inlÀggsskÀrmen och vÀlj de inlÀgg du vill arkivera.

MassredigeringsinlÀgg i WordPress

VÀlj sedan Redigera frÄn rullgardinsmenyn för bulkÄtgÀrder och klicka pÄ knappen AnvÀnd. WordPress visar dig de flesta redigeringsalternativen för de valda inlÀggen. VÀlj Arkiverat under statusalternativet och klicka pÄ uppdateringsknappen.

MassuppdateringsinlÀgg

Det Àr allt. Dina valda inlÀgg kommer nu att arkiveras.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte till att arkivera Àldre inlÀgg utan att radera dem i WordPress. Du kanske ocksÄ vill kolla in den hÀr artikeln om hur du lÀgger till aviseringar i dina gamla inlÀgg.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du kan ocksÄ hitta oss pÄ Twitter och Google+.