Hur man automatiskt mÀrker dina WordPress-inlÀgg och sparar tid

Automatic Post Tagger

Tidigare har vi visat dig hur du automatiskt konverterar sökord till lÀnkar för att öka dina vinster och spara tid. Skulle det inte vara lÀttare om vi kan automatisera Ànnu en sak i vÄr blogg för att spara mer tid? Tja, nyligen meddelade en av vÄra anvÀndare, Devtard, oss om sitt nya gratis plugin som heter Automatic Post Tagger. Det lÄter dig automatiskt tagga dina WordPress-inlÀgg med fördefinierade taggar. LÄt oss ta en titt pÄ hur det fungerar.

Hur det fungerar

Allt du behöver göra Ă€r att skapa en lista med taggar med relaterade ord för var och en av dem. NĂ€r du har gjort det kommer detta plugin automatiskt att lĂ€gga till taggar i inlĂ€gg enligt nyckelorden i titeln, innehĂ„llet och utdraget. Du kan till exempel lĂ€gga till taggen “cat” i ett inlĂ€gg om följande nyckelord hittas: katter, kattunge, meow, etc.

Du kan ocksÄ stÀlla in ett maximalt antal taggar per inlÀgg. Detta plugin har förmÄgan att massa taggen pÄ dina befintliga inlÀgg. Sist men inte minst kan du enkelt importera eller exportera din tagglista. Förhoppningsvis nÀr detta plugin vÀxer, delar andra mÀnniskor öppet sin nyckelorddatabas sÄ att nya bloggare kan dra nytta av det. Sammantaget Àr det en mycket snygg lösning för bloggare som vill spara lite tid.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Konfiguration

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera plugin för automatisk posttagger. Efter aktivering ser du ett nytt objekt under din instÀllningsmeny som heter Automatic Post Tagger.

De flesta av konfigurationsinstÀllningarna Àr ganska sjÀlvförklarande. Vi föreslÄr att du lÀmnar standardinstÀllningarna som de Àr eftersom de ser ganska bra ut.

Du kan lÀgga till taggnamn och nyckelord frÄn antingen instÀllningssidan eller sÄ kan du lÀgga till det frÄn din skrivningspanel.

Kom ihĂ„g att lĂ€sa vĂ„r artikel om Kategorier vs Taggar – SEO bĂ€sta metoder för att sortera ditt innehĂ„ll.

Vad tycker du om detta plugin? Kommer du att anvÀnda den pÄ din webbplats? LÄt oss veta i kommentarerna.