Hur man begrÀnsar antalet inlÀgg i WordPress RSS-flöde

Hur man begrÀnsar antalet inlÀgg i WordPress RSS-flöde

Nyligen frÄgade en av vÄra anvÀndare om det fanns ett sÀtt att begrÀnsa antalet inlÀgg som visas i RSS-flöde pÄ deras WordPress-webbplats. RSS-flöden ger dina anvÀndare ett enklare sÀtt att prenumerera pÄ din webbplats. Ibland kanske du vill begrÀnsa antalet inlÀgg som anvÀndaren kan se i RSS-flöde, sÄ det uppmuntrar dem att besöka din webbplats. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du begrÀnsar antalet inlÀgg som visas i RSS-flöde pÄ din WordPress-webbplats.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Det första du behöver göra Àr att gÄ till InstÀllningar »LÀsning sida i din WordPress-meny.

DÀrefter mÄste du Àndra vÀrdet bredvid alternativet. Ange bara antalet inlÀgg som du vill ska visas i RSS-flöde.

Under det hÀr alternativet ser du ocksÄ alternativet att visa antingen hela texten eller sammanfattningen av dina inlÀgg i RSS-flöden. Vi rekommenderar att du anvÀnder sammanfattning eftersom det minskar flödesstorleken och ökar din sidvisning. DÀrefter mÄste du klicka pÄ knappen Spara Àndringar för att lagra dina instÀllningar.

Det Àr allt, du har framgÄngsrikt begrÀnsat antalet inlÀgg som visas i RSS-flödet pÄ din webbplats. Du kanske ocksÄ vill ta en titt pÄ vÄr guide om hur du lÀgger till miniatyrer för inlÀgg i RSS-flöde och hur du lÀgger till sociala knappar i ditt RSS-flöde. Om du anvÀnder FeedBurner för RSS-flöden pÄ din webbplats vill vi att du tittar pÄ vÄr artikel om FeedBurner-alternativ.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du kan ocksÄ hitta oss pÄ Twitter och Google+.