Hur man ber lÀsare att lÀgga till din WordPress-bloggikon pÄ iPhone

Adding your WordPress website's icon on iPhone or iPad's home screen

Nyligen frÄgade en av vÄra anvÀndare oss hur man lÀgger till det lilla meddelandet som ber deras iPhone-anvÀndare att lÀgga till ett block ifon till sin startskÀrm. Den hÀr funktionen anvÀndes kraftigt av populÀra webbplatser som TechCrunch och andra. Om du har en snygg responsiv design för din WordPress-blogg och du har ett stort antal mobilanvÀndare, Àr det vettigt att implementera denna teknik. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du ber dina lÀsare att lÀgga till din WordPress-bloggikon pÄ deras iPhone- eller iPad-startskÀrm. Detta uppmuntrar lÀsarna att besöka din webbplats oftare eftersom de har ett klickÄtkomst till din webbplats som liknar en app.

Redaktörens anmÀrkning: snÀlla gör det bara om din mobilwebbplats Àr funktionell och faktiskt ser bra ut. Annars kan dessa saker vara ganska irriterande.

Det första du behöver göra Ă€r att installera och aktivera WP Plugin LĂ€gg till pĂ„ startskĂ€rmen. Efter aktivering lĂ€ggs en ny instĂ€llningssida till under InstĂ€llningar »ATHS-alternativ. PĂ„ instĂ€llningssidan kan du styra beteendet och funktionaliteten hos detta plugin. PĂ„ instĂ€llningssidan mĂ„ste du lĂ€gga till webbplatsens ikon. Du vill att ikonen ska kĂ€nnas igen eftersom det Ă€r vad dina anvĂ€ndare kommer att se pĂ„ deras startskĂ€rm. För att lĂ€gga till en ikon, gĂ„ till Media »LĂ€gg till nytt i din adminpanel. Ladda upp en bildfil med dessa exakta dimensioner (144 × 144 pixlar). Kopiera webbadressen till den hĂ€r bildfilen och klistra in den pĂ„ insticksidan för insticksprogram.

LÀgg till instÀllningarna för plugin-startsidan

NÀr du vÀl har gjort det Àr du bra att gÄ. Detta plugin fungerar pÄ iPhone-, iPad- och iPod touch-enheter. Det fungerar dock bara i safari-webblÀsaren. NÀr en anvÀndare besöker din webbplats kommer de att se ett meddelande som ber dem att lÀgga till din bloggs lÀnk som en webbapp pÄ sin enhet. De kan trycka pÄ meddelandet för att installera din webbplats som en webbapp. Om du angav en ikon pÄ insticksidan för plugin-program kommer den att anvÀndas som ikonen för startskÀrmen. Annars anvÀnds en ögonblicksbild av din webbsida som ikon.

Ballongmeddelande som ber anvÀndarna att installera som webbapp

LÀgg till pÄ startskÀrmen WordPress-plugin ger dig möjlighet att öppna din webbplats i helskÀrmslÀge i stÀllet för Safari-webblÀsaren. Det rekommenderas att du vÀljer helskÀrmslÀge sÄ att de anvÀndare som redan har lagt till din blogg inte ser ballongmeddelandet varje gÄng de besöker din webbplats. För att göra det, gÄ till InstÀllningar »ATHS-alternativ sida. BlÀddra ner till och vÀlj helskÀrmslÀge frÄn VÀlj din webblÀsares rullgardinsmeny.

StÀll in din wep-app sÄ att den öppnas i helskÀrmslÀge frÄn startskÀrmen

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att lÀgga till ett meddelande som ber dina lÀsare att lÀgga till din WordPress-bloggikon pÄ sin iPhone. Vad tycker du om dessa ballongmeddelanden? LÀgger du till dem nÄgonsin pÄ din iPhone? Skulle du lÀgga till detta pÄ din webbplats? LÄt oss veta genom att lÀmna en kommentar nedan.