Hur man enkelt skapar en kuponsida i WordPress

Building a Coupon Site in WordPress

Vill du skapa en kupongsida med WordPress? Vi fÄr ofta frÄgor om hur vi byggde vÄra WordPress-kuponger och erbjudanden hÀr pÄ WPBeginner. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du skapar en kupongsida pÄ WordPress utan kodkunskap.

Innan vi börjar vill vi meddela att vi har byggt upp vÄra erbjudanden med anpassade posttyper och anpassade taxonomier. Eftersom det krÀver kod och Àr svÄrt för nybörjare kommer vi att visa ett enklare sÀtt att bygga en kupongsida som inte krÀver nÄgon HTML- eller CSS-kunskap.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Den första metoden vi ska tÀcka kommer att anvÀnda ett WordPress-kupongtema som lÄter dig skapa en dedikerad kuponsida i WordPress. Detta kommer att likna RetailMeNot och FatWallet.

Den andra metoden vi ska tÀcka anvÀnder ett WordPress-kupongplugin som lÄter dig lÀgga till ett kupongavsnitt till en befintlig WordPress-webbplats som liknar WPBeginner-erbjudandenskonceptet.

LÄt oss börja.

Skapa en kupongsida i WordPress

Om ditt primÀra mÄl Àr att skapa en dedikerad kupongsida som RetailMeNot och tjÀna pengar pÄ den med anslutna lÀnkar, Àr det bÀsta lösningen för dig att anvÀnda ett WordPress-kupongtema.

Vi kommer att anta att du redan har WordPress-vÀrd och installerat WordPress. Om du inte har gjort det mÄste du göra det först.

Vi rekommenderar SiteGround. De Àr en anvÀndarfavorit och erbjuder exklusiv 60% rabatt för WPBeginner-anvÀndare. Du fÄr ocksÄ en gratis domÀn ocksÄ!

NÀr du vÀl har installerat WordPress mÄste du installera och aktivera Clipper-temat som Àr det bÀsta WordPress-kupongtemat.

Det Àr ett premium-WordPress-tema som kostar $ 99 för en enda webbplatslicens och $ 159 för utvecklarlicens.

Clipper-kupongtema för WordPress

Vi rekommenderar vanligtvis inte att installera teman för att lÀgga till funktionalitet pÄ din WordPress-webbplats, men vi gör ett undantag i det hÀr fallet. Varför? Eftersom Clipper gör ett utmÀrkt jobb med att hantera utseendet och funktionaliteten för att skapa en komplett kupongsida pÄ mindre Àn en timme.

Den levereras med en anpassad skrivpanel, avancerad lÀnköverdragnings- och spÄrningsfunktion, möjlighet att tillÄta anvÀndare att skicka in kuponger, reklamstöd sÄ att du kan debitera företag för att lÀgga upp sina kuponger, anpassade e-postmallar, dedikerade butiks- och kategorisidor, prenumerationsfunktioner och i princip allt du behöver för att bygga en kupongsida.

NÀr du har installerat det gÄr du helt enkelt till Kuponger »LÀgg till nytt för att lÀgga till din första kupong.

Du mÄste ange en titel för din kupong tillsammans med andra detaljer i inlÀggsredigeraren. NÀr du Àr klar med att ange kuponginformation klickar du helt enkelt pÄ knappen Publicera.

Clipper har flera fÀrgval sÄ att du kan se till att din webbplats ser ut som du vill. Det finns ocksÄ nÄgra fÀrdiga barn-teman för Clipper som du kan köpa frÄn AppThemes webbplats.

Du kan ocksÄ Clipper för att acceptera kuponger som skickats av registrerade anvÀndare. NÀr en kupong har skickats till webbplatsen kan du granska och publicera den.

Dela en kupong

Du kan ocksÄ skapa dedikerade butiker och kategorisidor för att visa upp kuponger frÄn specifika butiker eller kategorier.

Clipper har grundlÀggande statistik för kupongerna och hur var och en av dem presterar pÄ din webbplats. Registrerade anvÀndare som skickar in kuponger kan se hur deras kuponger presterar pÄ din webbplats.

AnvÀndardashboard i Clipper WordPress-tema för kuponger

Sammantaget Àr Clipper-kupongtema den bÀsta lösningen för att bygga en dedikerad kuponsida i WordPress för affiliate-marknadsförare.

LĂ€gga till en kuponsektion till en befintlig WordPress-webbplats

Om du har en etablerad WordPress-webbplats kanske du inte vill Àndra tema. I sÄ fall mÄste du anvÀnda ett WordPress-kupongplugin för att lÀgga till ett kupongavsnitt pÄ din befintliga webbplats som matchar din design.

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera insticksprogrammet Coupon Creator. Vid aktivering, gÄ helt enkelt till Kuponger »LÀgg till nytt för att skapa din första kupong.

Skapar kupong i plugin för kupongskapare

Du kan lÀgga till kuponginformation, villkor och villkor, vÀlja fÀrger och ange ett utgÄngsdatum för din kupong. NÀr du Àr klar klickar du helt enkelt pÄ publiceringsknappen för att spara din kupong.

DÀrefter kan du lÀgga till kupongen i ett inlÀgg eller sida genom att anvÀnda knappen LÀgg till kupong ovanför inlÀggsredigeraren.

LÀgga till kuponger i WordPress-inlÀgg

Du kan ocksÄ lÀgga till kuponger med hjÀlp av kortkoderna. Du kan se alla dina kuponger och deras kortkoder listade pÄ kupongsidan i ditt adminomrÄde.

Kupongkortkoder som du kan anvÀnda i dina WordPress-inlÀgg och sidor

Om du vill skapa en sÀrskild kupongavdelning pÄ din webbplats skapar du en ny WordPress-sida och klickar pÄ knappen LÀgg till kupong.

Detta tar fram kortkodgeneratorn dÀr du behöver vÀlja Kupongslinga i rullgardinsmenyn. Du kan ocksÄ vÀlja kupongkategori och justera alternativet. NÀr du Àr klar klickar du pÄ knappen Infoga kupong och publicerar sidan.

Visa alla kuponger pÄ en sida

Det Àr allt, vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att skapa en WordPress-kupongwebbplats. Du kanske ocksÄ vill titta pÄ hur du lÀgger till affiliate-lÀnkar i WordPress.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du kan ocksÄ hitta oss pÄ Twitter och Google+.