Hur man får ordräkningsstatistik i WordPress med ordstatistik

Hur man får ordräkningsstatistik i WordPress med ordstatistik

När du först startar din blogg har du ingen aning om vad det kommer att bli under åren. Det är alltid intressant att se statistik som totala inlägg, totala kommentarer etc. Men nyligen snubblade vi på ett ganska coolt plugin som visar det totala antalet ord för din blogg tillsammans med många andra statistik. När du skriver ett inlägg visar WordPress dig antalet ord längst ner i postredigeringsområdet, men det finns inget enkelt sätt att visa det antalet offentligt eller till och med privat. I den här artikeln visar vi dig hur du får den totala ordräkningsstatistiken i WordPress, så att du kan se antal ord för specifika författare, specifika inläggstyper och mer.

Det första du behöver göra är att installera och aktivera pluginprogrammet Word Stats. Efter aktivering lägger plugin till Word Stats-länk under Dashboard. Om du klickar på den kommer du till sidan för statistik över ordräkning.

Plugin visar det totala antalet publicerade ord för varje specifik inläggstyp samt enskild författare. Du kan också se antalet ord från en viss tidsperiod. Det visar också de mest nämnda nyckelorden i dina artiklar tillsammans med att visa dig en riktigt snygg graf.

Du kan också se Word Stats i instrumentpanelens Right Now-widget.

Word Stats Dashboard

På din redigeringsskärm för inlägg utvidgar detta tillägg standardavsnittet för ordräkning med mycket användbar information. Först ger det dig läsbarhetspoängen för din artikel. Det berättar också sökordsfrekvensen för varje nyckelord som kan vara bra för textförfattare.

Word Stat Post

Det finns en inst√§llningssida f√∂r Word Stats-plugin som √§r ganska sj√§lvf√∂rklarande. Du hittar den under Inst√§llningar ¬ĽOrdstatistik.

Om du vill visa den totala ordr√§kningsstatistiken p√• din webbplats f√∂r dina anv√§ndare, g√•r du helt enkelt till Utseende ¬ĽWidgets och dra och sl√§pp widgeten Totalt antal ord till r√§tt plats.

Word Stats-widget

När du har gjort det kommer plugin-programmet att visa det totala antalet ord som skrivits på din webbplats för alla dina användare. Detta kan vara ett bra skrytantal för några av oss författare.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att få den totala antalet ordräkningar i WordPress. Tror du att det är användbart eller motiverande att visa totalt antal ord? Låt oss veta genom att lämna kommentaren nedan.