Hur man flyttar kommentarer mellan WordPress-inlÀgg

Hur man flyttar kommentarer mellan WordPress-inlÀgg

Nyligen frÄgade en av vÄra anvÀndare oss hur de kan flytta kommentarer frÄn ett WordPress-inlÀgg till ett annat. Du kan alltid skapa en ny version av ett gammalt WordPress-inlÀgg, men om det gamla inlÀgget har kommentarer finns det inget sÀtt för dig att flytta dem. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du enkelt flyttar kommentarer mellan WordPress-inlÀgg och till och med anpassade inlÀggstyper.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera plugin-programmet Tako Movable Comments. NÀr du har aktiverat besöker du bara skÀrmen Kommentarer. Hitta sedan kommentaren du vill flytta och klicka pÄ lÀnken nedanför kommentaren.

PÄ skÀrmen för redigeringskommentar, blÀddra ner till botten dÀr rutan visas. PÄ andra raden mÄste du vÀlja inlÀggstyp. Om du vill flytta en kommentar till en anpassad inlÀggstyp kan du vÀlja den anpassade inlÀggstypen hÀr.

flytta kommentarer

Det sista alternativet Àr att vÀlja inlÀgget dÀr du vill flytta kommentaren. Plugin kommer med ett enkelt rullgardinsmeny för inlÀgg. Om du skriver de första orden i en inlÀggstitel visas inlÀgget automatiskt i rullgardinsmenyn.

NÀr du Àr nöjd med instÀllningarna klickar du bara pÄ uppdateringsknappen sÄ flyttas din kommentar till det valda inlÀgget.

Hitta enkelt kommentarer att flytta

Det finns ett sökformulÀr pÄ kommentarsskÀrmen dÀr du kan söka efter en kommentar. Ett enklare sÀtt att snabbt hitta en kommentar Àr att söka med författarnamnet.

Söker efter kommentarer i WordPress

Ett annat snabbt sÀtt att redigera en kommentar Àr att besöka inlÀgget pÄ framsidan av din webbplats. Om du Àr inloggad pÄ ett administratörskonto visar de flesta WordPress-teman en redigeringslÀnk bredvid varje kommentar.

Redigera kommentarlÀnken i frontend

Slutligen kan du redigera ett inlÀgg dÀr lÀngst ner pÄ skÀrmen kommer du att se alla kommentarer för det inlÀgget. Klicka bara pÄ redigeringslÀnken under varje kommentar för att flytta dem.

Redigera inlÀgget för att se kommentarer om det

Det var allt tills vidare. Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att lÀra dig hur du flyttar kommentarer mellan WordPress-inlÀgg och anpassade inlÀggstyper. Du kanske ocksÄ vill titta pÄ hur du ordnar kommentarer i WordPress för att visa de senaste kommentarerna ovanpÄ.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du kan ocksÄ hitta oss pÄ Twitter och Google+.