Hur man förbÀttrar WordPress-kommentarer med De: kommentarer

Hur man förbÀttrar WordPress-kommentarer med De: kommentarer

Har du sett webbplatser som erbjuder röstning, mÀrken, social delning, sociala inloggningar tillsammans med andra coola funktioner i deras kommentaromrÄde? Vill du uppdatera dina WordPress-kommentarer för att göra detsamma? I den hÀr artikeln visar vi dig hur du kan förbÀttra WordPress-kommentarer med De: kommentarer och göra dem mer interaktiva.

Vad Àr De: kommentarer? Varför behöver du det?

De: comments Àr ett premium WordPress-plugin som erbjuder en rad verktyg för att öka engagemanget pÄ din webbplats. HÀr Àr nÄgra saker som dina anvÀndare kan göra med de: kommentarer:

AnvÀndare kan anvÀnda social inloggningsfunktion och logga in med sina befintliga sociala konton. AnvÀndare kan rösta pÄ kommentarer för att gilla eller ogilla dem. Varje kommentar kan delas pÄ sociala nÀtverk. AnvÀndare kan lÀgga till bilder, GIF, videor, tweets och statusuppdateringar i sina kommentarer. Du kan uppmuntra ÄtervÀndande anvÀndare med mÀrken som de kan tjÀna genom att delta pÄ din webbplats.

MÄnga av dessa funktioner kan lÀggas till med hjÀlp av en kombination av andra plugins, men det kommer med sina egna komplexiteter. De: comments ger det kompletta paketet som Àr enkelt att anvÀnda och enkelt att installera.

SÄ hÀr stÀller du in De: Kommentarer i WordPress

Först mÄste du hÀmta plugin De: comments. Det kostar $ 50 för en enda webbplatslicens med ett Ärs support och uppdateringar.

DÀrefter mÄste du installera och aktivera plugin De: comments. Vid aktivering, besök bara Kommentarer »de: kommentarer sida för att konfigurera plugin.

AllmÀnna instÀllningar för De: kommentarer

I kommentarsektionen i De: comments-instÀllningar Àr det första alternativet att visa eller dölja De: comments-logotypen under kommentarformulÀret. Du kan markera den hÀr rutan för att ta bort de: comments-logotypen och lÀnken frÄn ditt kommentarformulÀr.

NÀsta alternativ Àr att lÄta anvÀndare citera specifika kommentarer i sina svar, vilket kan vara en anvÀndbar funktion för konversationer.

DĂ€refter finns det “tid att redigera / radera kommentarer”. Detta Ă€r ett riktigt anvĂ€ndbart alternativ eftersom det tillĂ„ter anvĂ€ndare att redigera eller till och med radera sin kommentar med under en viss tidsperiod. Ibland kommenterar mĂ€nniskor i brĂ„ttom och vill redigera eller ta tillbaka vad de sa. Det finns andra sĂ€tt att lĂ€gga till samma funktion i WordPress, se vĂ„r handledning om hur man tillĂ„ter anvĂ€ndare att redigera sina kommentarer i WordPress.

Som standard visas WordPress-formulÀret efter kommentarer lÀngst ner pÄ en sida. De: kommentarer-instÀllningar lÄter dig placera kommentarrutan högst upp, precis som Disqus och Livefyre.

NÀsta alternativ Àr vÀldigt viktigt och krÀver din sÀrskilda uppmÀrksamhet. Med det hÀr alternativet kan du lÀgga till eller ta bort nofollow frÄn lÀnkar som lagts till av kommentatorer pÄ din WordPress-webbplats. Som standard lÀgger WordPress till nofollow till alla lÀnkar i en kommentar. Vi rekommenderar starkt att du klickar pÄ nofollow-knappen för att hÄlla skrÀppostkommentarerna lÄga.

LÀgg till nofollow till alla kommentarers lÀnkar

I nÀsta alternativ kommer du att kunna vÀlja antalet kommentarer som ska visas per sida eller anvÀnda oÀndlig rullning för att ladda kommentarer.

LĂ€gg till sociala inloggningar i WordPress-kommentarer med De: kommentarer

Kommentarer med social inloggning aktiverad

NÀsta avsnitt i instÀllningarna för De: kommentarer Àr mÀrkt socialt. HÀr konfigurerar du pluginens sociala funktioner.

För att aktivera social inloggning mÄste du installera och konfigurera WordPress Social Login-plugin.

Du kan vÀlja de sociala nÀtverk du vill visa i delningsdialogen. De: kommentarer stöder sociala nÀtverk pÄ Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Vkontakte och Odnoklassniki.

Aktivera sociala funktioner för dina WordPress-kommentarer

Aktivera kommentarröstning i WordPress med De: kommentarer

Omröstningsavsnittet i De: kommentarer gör att du kan aktivera ett röstningssystem för kommentarer. Du kan stÀlla in ett minimum antal gillanden som krÀvs för att en kommentar ska visas överst. Detta lÄter dig visa kommentarer med högre röster sÄ att de visas överst och ogillade kommentarer lÀngst ner.

Om du inte gillar det hÀr kan du stÀnga av funktionen ogillar.

Kommentar röstningsinstÀllningar

LÀgga till kommentarprenumerationer pÄ WordPress med De: kommentarer

Ett bra sÀtt att hÄlla anvÀndarna tillbaka Àr att lÄta dem prenumerera pÄ kommentarer. De: kommentarer tillÄter anvÀndare att prenumerera pÄ kommentarer för ett inlÀgg eller för svar pÄ utvalda kommentarer.

TillÄt anvÀndare att prenumerera pÄ kommentarer i WordPress

LÀgga till mÀrken för WordPress-kommentarer

De: kommentarer lÄter dig lÀgga till mÀrken för anvÀndarnas prestationer. För nÀrvarande finns det tre slags prestationer som du kan tilldela ett mÀrke. För att fÄ ett fördefinierat antal gillanden, fÄ ett fördefinierat antal ogillar och för att skicka ett visst antal kommentarer. Förhoppningsvis kommer fler prestationer att lÀggas till i de framtida versionerna av plugin. Till exempel anvÀndare med X-antal sociala delar eller anvÀndare som ger bort de flesta gillar eller ogillar och sÄ vidare.

LÀgga till mÀrken för WordPress-kommentarer

Anpassa e-postmeddelanden om kommentarer

Det sista avsnittet i instÀllningarna för De: kommentarer Àr meddelanden. Det Àr hÀr du kan anpassa e-postmeddelanden som skickas ut av plugin för kommentarprenumerationer. Standardkommentaraviseringarna fungerar bra, men anpassa dem gÀrna efter dina önskemÄl.

Anpassa e-postmeddelanden om anmÀlan av kommentarer

Om dina anvÀndare inte fÄr meddelanden om kommentarer i inkorgen, kolla in vÄr guide om hur du ÄtgÀrdar WordPress som inte skickar e-postproblem.

Det Àr allt vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att förbÀttra WordPress-kommentarer med De: comments. Du kanske ocksÄ vill kolla in vÄr guide om hur du exporterar e-postadresser frÄn WordPress-kommentarer.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du hittar oss ocksÄ pÄ Twitter och Facebook.