Hur man förhindrar bedrÀgerikommentarer i WordPress

Hur man förhindrar bedrÀgerikommentarer i WordPress

En av problemen vi började mĂ€rka pĂ„ vĂ„r webbplats var att en grupp spammare kommenterade med vĂ„r registrerade anvĂ€ndares anvĂ€ndarnamn och e-post. Det Ă€r ganska lĂ€tt att hitta bĂ„da speciellt om en person har utbytt e-postmeddelanden med dig. Detta gjorde det möjligt för en slumpmĂ€ssig anvĂ€ndare att kommentera med en registrerad anvĂ€ndares namn. SĂ„ det kan se ut som “Syed Balkhi” kommenterade nĂ€r det var en bedragare. I den hĂ€r artikeln visar vi dig hur du kan förhindra bedragare frĂ„n att kommentera i WordPress.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Allt du behöver göra Àr att installera och aktivera det hÀr plugin som heter Impostercide. Det Àr allt. Nu fungerar plugin.

Det förhindrar alla obehöriga anvĂ€ndare frĂ„n att “signera” en kommentar med en registrerad anvĂ€ndares e-postadress eller anvĂ€ndarnamn.

För de som inte vet varför detta Àr viktigt, hÀr Àr en liten förklaring. Normalt vÀntar en ny anvÀndares kommentar moderering kontra registrerade anvÀndares kommentarer gÄr igenom utan att nÄgot godkÀnnande krÀvs. En spammare kan sedan anvÀnda den registrerade anvÀndarens anvÀndarnamn eller e-postadress i kommentarerna för att fÄ samma gravatar och lÀgga till en lÀnk i dina kommentarer. För webbplatser med hög trafik kan moderatorn till och med missa det av misstag eftersom avataren ser bekant ut. Det Àr extremt förklÀdd för anvÀndare av webbplatsen ocksÄ.

Med detta plugin, nÀr en bedragare försöker göra detta, kommer de att visas en skÀrm sÄ hÀr:

”Det angivna namnet (XYZ) tillhör en registrerad anvĂ€ndare. Logga in för att kommentera. ”

Detta plugin lÀgger inte till nÄgon uppblÄst kod pÄ din webbplats. Det Àr ett enkelt plugin som bara fungerar. Skaffa plug-in plugin för WordPress.