Hur man gÄr till BlogWorld utan att betala för flygbiljett och logikostnader

Hur man gÄr till BlogWorld utan att betala för flygbiljett och logikostnader

Det coolaste med att arbeta online Àr att vi kan arbeta var vi Àn vill. Du behöver inte lÀmna dina nÀra och kÀra för att Äka till ett visst land eller stad för att fÄ ett jobb. Vi tycker att en av de bÀsta fördelarna med professionell bloggning som en karriÀr. Trots att vi kan arbeta var vi Àn vill Àr det alltid trevligt att trÀffa andra likasinnade supersmarta bloggare dÄ och dÄ. Att trÀffa sÄdana mÀnniskor Àr inte bara en ödmjuk upplevelse, men det lÄter oss lÀra av dem. Om du mÀrker det pÄ WPBeginner-bloggen, deltar vi i en hel del konferenser, och vi Àr verkligen tacksamma för att vi kan göra det. Att delta i konferenser Àr dyrt och obekvÀmt för mÄnga mÀnniskor. NÀr vi började var resekostnaden en av de saker som vi tyckte begrÀnsa. Vi kunde sÀtta ihop precis tillrÀckligt med pengar för att betala för konferensbiljetterna, men det var nÀstan omöjligt att tÀcka rese- och logikostnader.

Om du missade det gav vi bort biljetter till BlogWorld Expo LA. Vi fick mĂ„nga e-postmeddelanden och tweets frĂ„n mĂ€nniskor som sa att de inte kunde delta pĂ„ grund av resekostnaderna. Andra sa att det stred mot deras schema. Vad hĂ€nder om vi kan sĂ€ga att JA, du kan delta i BlogWorld för bokstavligen en tiondel av det ursprungliga priset? LĂ„ter fantastiskt va? LĂ€gg till resor och logi sĂ„ kan du prata 1/20 av priset …

LÄt oss presentera dig för BlogWorld Virtual. Det senaste Äret eller tvÄ Àr en av de saker som vÀxer virtuell nÀrvaro. Men hur deltar du praktiskt taget och utnyttjar det fullt ut? I den hÀr artikeln visar vi dig hur du kan delta i ett evenemang nÀr du inte kan delta i det medan du fÄr ut det mesta.

Vi deltog först i BlogWorld 2010, det var i Vegas. Sedan dess har vi inte missat det hĂ€r evenemanget. Vi deltog i den i maj (BlogWorld Expo NY), och vi kommer att delta igen i november i LA. Detta kan bara betyda en sak och en sak. Denna konferens Ă€r platsen att vara om du vill utöka din bloggverksamhet. Varje gĂ„ng vi deltar i detta evenemang lĂ€r vi oss sĂ„ mĂ„nga sĂ€tt vi kan vĂ€xa vĂ„r verksamhet, sĂ„ mĂ„nga verktyg som kan göra oss mer produktiva och sĂ„ mĂ„nga tips för att lösa de problem vi stöter pĂ„. Även frĂ„n de senaste tre hĂ€ndelserna har vi trĂ€ffat minst en kund frĂ„n BlogWorld Expo som i sig betalar för konferensen.

Men vÀnta lite, du undrar nog att vi fysiskt deltog i evenemanget som gjorde att vi kunde interagera med andra bloggare dÀr. Det hÀr Àr den typ av svar vi fÄr frÄn mÀnniskor som Àr skeptiska till virtuella hÀndelser. Det Àr sant att du inte kan ersÀtta dessa handskakningar, kramar eller Àta middag med branschexperter, men du kan fortfarande fÄ ut det mesta.

Allt beror pÄ hur du nÀrmar dig detta. Vi kommer att berÀtta hur du kan skapa Àkta anslutningar frÄn BlogWorld (eller nÄgon annan virtuell hÀndelse) medan du inte Àr dÀr personligen.

NĂ€r du har stora evenemang (3000 personer +) kommunicerar mĂ€nniskor med varandra med TWITTER! Det Ă€r mĂ€nskligt omöjligt att spĂ„ra vad personen ska göra vid evenemanget utan twitter. SĂ„ kolla in ironin i situationen. Vi GEEKS Ă€r alla vid evenemanget och sitter bredvid varandra “TWEETING” om hur vi sitter bredvid varandra. Eller sĂ„ twitrar vi med andra mĂ€nniskor som befinner sig i samma kongresscenter som vi Ă€r. Vi tycker det Ă€r ganska roligt, men det Ă€r sanningen. Och för att vara uppriktig Ă€r det det enda sĂ€ttet som Ă€r vettigt. Vi kan inte prata med alla 3000+ personer som finns dĂ€r. Hur vet vi vilken av dessa 3000+ personer som har liknande intressen som oss. SĂ„ att fĂ„ en virtuell biljett handlar inte bara om att fĂ„ inspelning av live-sessioner. Det Ă€r mycket mer Ă€n sĂ„. Du kan dra sĂ„ mycket mer om du gör det hĂ€r rĂ€tt.

Du kan ha meningsfulla konversationer med folket vid evenemanget genom att helt enkelt följa Twitter-hashtaggen #bwela. NÀr du tittar pÄ sessionerna kan du stÀlla frÄgor till SPEAKERS! Heck om du Àr bra / lycklig kan du hitta nÄgon som deltar i sessionen du ville delta i, sÄ kan du till och med fÄ dem att stÀlla en frÄga Ät dig. Vi har sett detta hÀnda pÄ sÄ mÄnga konferenser.

Ett av sÀtten vi fÄr mÀnniskors (framtida kunder) förtroende för dessa evenemang Àr att hjÀlpa dem. MÄnga har frÄgor som vi redan har behandlat pÄ WPBeginner. Vi riktar helt enkelt folket dit. Eller om det inte Àr relaterat till WordPress, men vi vet svaret, pekar vi dem pÄ rÀtt kÀlla. Lita pÄ oss, det Àr omöjligt att sitta ner med varje person du trÀffar, sÄ hur gör vi det? AnvÀnda twitter! MÀnniskor stÀller frÄgor pÄ twitter vÀnster och höger. Det finns mÄnga nybörjare dÀr. Om du letar efter kunder kan du svara pÄ frÄgor i hashtag-strömmen (tjÀna deras förtroende). Du KAN fÄ klienter frÄn BlogWorld utan att vara dÀr personligen.

SÄ vad sÀger vi exakt? Vi sÀger att du bör fÄ ett virtuellt pass till BlogWorld Expo och engagera dig med mÀnniskor sÄ mycket du kan.

SÄ vad exakt fÄr detta virtuella pass dig?

Liveinspelning av sessioner och hÀndelser utanför skolan Exklusiva intervjuer och backstage-Ätkomst som till och med live-deltagare inte har tillgÄng till Q / A-videor med nÄgra av branschexperterna Andra godbitar i sociala medier Kan du inte titta pÄ nÄgra sessioner pÄ grund av schemalagd konflikt? Oroa dig inte, du kommer att ha filmerna under ett helt Är för att titta pÄ det nÀr det passar dig.

Kommer det att vara lika bra som att vara dÀr personligen? Antagligen inte. Men nÀr dina resurser Àr begrÀnsade mÄste du göra det bÀsta av det du kan. Vi kan berÀtta att detta Àr det nÀst bÀsta alternativet. Om du inte kan delta i BlogWorld personligen Àr det hÀr vi rekommenderar dig att göra. Du mÄste arbeta hÄrt och trÀnga dig uppÄt.

Vi hoppas att vi ses dĂ€r “Praktiskt taget”. Oavsett om du köper det virtuella passet eller inte, vĂ€nta inte med frĂ„gor till Syed Balkhi. Han kommer att presentera en session som kommer att tĂ€cka “The Art of Social Baiting” som gör att du kan öka din bloggs tillvĂ€xt, engagemang och intĂ€kter. Vi kommer att göra det bĂ€sta för att svara pĂ„ eventuella frĂ„gor som riktas till oss via vĂ„r twitter @wpbeginner efter hans presentation. Om du fĂ„r Virtual Pass kan du se honom tala och sedan stĂ€lla mer relevanta frĂ„gor

PS vi fick höra att om du anvÀnder kupongen WPB20 fÄr du ytterligare 20% rabatt pÄ passpriset. FÄ det virtuella passet NU!