Hur man gör en lösenordsÄterstÀllningsdisk för Windows PC

How to Make a Password Reset Disk for Windows PC

I korta hack: Om du nÄgonsin har glömt ditt lösenord för Windows 7/8/10 mÄste du ha insett hur fruktansvÀrt och grymt det Àr. Du kommer inte att kunna komma Ät din egen dator utan att ange rÀtt lösenord, vilket innebÀr att alla filer och mappar som finns pÄ din dator Àr otillgÀngliga. Det blir verkligen ett mycket irriterande och obehagligt ögonblick att hantera.

Hur man gör en lösenordsÄterstÀllningsdisk för Windows PC

En Windows-lösenordsÄterstÀllningsskiva kan verkligen komma bekvÀmt om du nÄgonsin har glömt ditt Windows 7/8 / och Windows 10-lösenord. Med den kan du enkelt ÄterstÀlla lösenordet för din dator vilket gör det enklare att komma Ät din dator. DÀrför kommer det aldrig att bli en kris att glömma lösenordet för din dator eller laptop.

Kom ihĂ„g att en disk för Ă„terstĂ€llning av lösenord endast fungerar med lokala konton och att den inte fungerar med domĂ€nkonton. SĂ„ om du har stĂ€llt in ett lösenord pĂ„ din dator för ett lokalt konto kommer det att fungera felfritt, men om du har anvĂ€nt ett domĂ€nkonto fungerar det inte alls. PĂ„ Windows-datorer Ă€r domĂ€nkonton vanligtvis lĂ€nkade till Microsoft-konto, vilket Ă€r standardkontotypen i Windows 8 och Windows 10. ÅterstĂ€llning av lösenord för domĂ€nkonton Ă€r lite knepigt Ă€n att Ă„terstĂ€lla lösenordet för ett lokalt konto.

Hur som helst, i denna handledning kommer vi att visa dig hur du gör en lösenordsÄterstÀllningsskiva för att kringgÄ glömt Windows 7/8/10 lösenord. Förfarandet Àr ganska enkelt och bör ta mindre Àn 5 minuter Àven om du Àr en ny datoranvÀndare. Det krÀver absolut ingen teknisk eller datorkunskap alls. Följ bara instruktionerna ordentligt sÄ skulle du kunna göra en lösenordsÄterstÀllningsskiva pÄ nolltid.

LÀs ocksÄ: Hacka alla lösenordsskyddade Windows-PC inom nÄgra sekunder

Lösning 1: Hur man gör lösenordsÄterstÀllning med standardverktyg

Steg 1. SÀtt först in ett USB-minne pÄ din dator och lÄt din dator upptÀcka det automatiskt. Om du anvÀnder USB-minne för första gÄngen kan datorn behöva ladda ner och installera nödvÀndiga drivrutinsfiler.

Steg 2. GĂ„ till “Min dator”Och högerklicka pĂ„ namnet pĂ„ din USB-flashenhet och vĂ€lj“Formatera”Och Ă€ndra instĂ€llningarna till exakt som i följande skĂ€rmdump.

Lösenord ÅterstĂ€ll disk för Windows PC

Formatera

Steg 3. Klicka nu pĂ„ start och starta “Kontrollpanelen”. Alternativt kan du klicka pĂ„ Start och sedan skriva “Kontrollpanel”Och tryck pĂ„ Enter.

Steg 4. Klicka pĂ„ “Kontrollpanelen”AnvĂ€ndarkonton och familjesĂ€kerhet”Och klicka pĂ„â€œ frĂ„n den högra sidopanelenAnvĂ€ndarkonton”.

Lösenord ÅterstĂ€ll disk för Windows PCAnvĂ€ndarkonton

Steg 5. Klicka pĂ„ “frĂ„n vĂ€nster sidopanelSkapa en diskett för Ă„terstĂ€llning av lösenord”.

Lösenord ÅterstĂ€ll disk för Windows PC

Steg 6. Ett nytt fönster för glömt lösenordsguide öppnas, det Àr hÀr disken för ÄterstÀllning av lösenord kommer att skapas.

Steg 7. Klick “NĂ€sta”Och vĂ€lj namnet pĂ„ ditt USB-minne.

Lösenord ÅterstĂ€ll disk för Windows PCglömt lösenord

Steg 8. Klick “NĂ€sta”Och installationsguiden kommer att försöka skapa din disk för Ă„terstĂ€llning av lösenord. Det kan ta lite tid, sĂ„ vĂ€nta tĂ„lmodigt tills processen Ă€r klar. Vi rekommenderar att du hĂ„ller USB-minnet anslutet till datorn för att undvika störningar.

Steg 9. SĂ„ snart förloppsindikatorn nĂ„r 100%, klicka pĂ„ “NĂ€sta”För att avsluta operationen.
Det borde vara det. Du har nu skapat en disk för ÄterstÀllning av lösenord för din egen dator. Kom ihÄg att den som har USB-flashenheten kommer att kunna ÄterstÀlla datorns lösenord enkelt. SÄ se till att hÄlla den nÄgonstans sÀker för att undvika oönskade lösenordsÀndringar pÄ din dator.

LÀs ocksÄ: Topp 6 bÀsta spelhackingsappar för Android-smartphones (ingen rot)

Lösning 2: Hur man gör en lösenordsÄterstÀllning med UUkeys Windows Password Mate

Problemet med metoden ovan Àr att det inte hjÀlper dig att ÄterstÀlla lösenordet pÄ en annan dator. Det betyder att om du har glömt inloggningslösenordet för din dator och gjort en lösenordsÄterstÀllningsskiva med ovanstÄende sÀtt, fungerar det helt enkelt inte. SÄ vad Àr svaret pÄ den hÀr typen av problem?

Enkelt uttryckt Ă€r UUkeys Windows Password Mate ett av de bĂ€sta svaren för att lösa problemet. Efter att du har skapat en disk för Ă„terstĂ€llning av lösenord med UUkeys kan du Ă„terstĂ€lla inloggningslösenordet pĂ„ olika datorer. Processen Ă€r ganska enkel. Ladda ner och installera först UUkeys Windows Password Mate och sĂ€tt in en USB-enhet i datorn. Klicka nu pĂ„ “BrĂ€nn USB” -knappen för att skriva ISO-filen till enheten. Det tar bara 2-3 minuter. Nu kan du ta ut skivan och anvĂ€nda den för att Ă„terstĂ€lla lösenordet i Windows 10/8/7 / Vista / XP.

Hur anvÀnder jag lösenordsÄterstÀllningsdisken?

Om du har glömt ditt Windows-lösenord, sÄ hÀr anvÀnder du disketten för ÄterstÀllning av lösenord för att ÄterstÀlla lösenordet för din dator eller bÀrbara dator.

Steg 1. SÀtt i lösenordsÄterstÀllningsskivan USB-flashenhet pÄ din dator och starta om den.

Steg 2. Klicka pĂ„ ”pĂ„ vĂ€lkomstskĂ€rmen i Windows.ÅterstĂ€ll lösenord”-LĂ€nken, den ska visas precis under etiketten för inmatning av lösenord.

Steg 3. VÀlj den enhet dÀr hÄrddisken för ÄterstÀllning av lösenord Àr placerad.

Steg 4. Ange sedan ditt nya lösenord och bekrÀfta Àndringarna.

Steg 5. Om allt Ă€r gjort korrekt bör du kunna se ett bekrĂ€ftelsemeddelande som sĂ€ger “Du har Ă„terstĂ€llt lösenordet för det hĂ€r anvĂ€ndarkontot.”

Steg 6. AnvÀnd nu det nya lösenordet för att ange din dator.

SÄ enkelt Àr det att anvÀnda en lösenordsÄterstÀllningsskiva och samtidigt ger det en fantastisk avkoppling att erövra ett desperat ögonblick.

LÀs ocksÄ: Topp 8 bÀsta Kickass-torrentalternativ för nedladdning 2017

Sammanfatta: Nu vet du hur du skapar och anvĂ€nder en disk för Ă„terstĂ€llning av lösenord och Ă„terstĂ€ller ditt Windows-datorlösenord om du nĂ„gonsin har glömt det. Även om du uppdaterar din dator med den senaste versionen av Windows kommer det inte att vara ett problem och du kan anvĂ€nda samma disk för att Ă„terstĂ€lla ditt lösenord. Kom ihĂ„g att den hĂ€r sjĂ€lvstudien endast Ă€r giltig för lokala konton och inte för domĂ€n- eller rotkonton. Förhoppningsvis gillade ni och tyckte att det var anvĂ€ndbart.