Hur man gör Video SEO i WordPress med Yoast Video SEO plugin

Yoast Video SEO plugin License Key

För ett tag sedan nÄdde en av vÄra vÀnner, Joost de Valk, kÀnd för sitt WordPress SEO-plugin till oss nÀr det gÀller att testa betaversionen av hans plugin. Detta nya plugin av honom var en förlÀngning för hans SEO-plugin med fokus frÀmst pÄ videor. Vi Àlskar att testa nya saker för att se hur det kan gynna vÄr verksamhet. Den hÀr fungerade magiskt. Vi försökte Yoast Video SEO-tillÀgget pÄ vÄr List25-webbplats och snabbt befann vi oss högt rankade för nÄgra galna nyckelord. Det var pÄ grund av vÄr video-SEO. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du gör video-SEO i WordPress med Yoast Video SEO-plugin.

Innan vi gÄr vidare bör vi klargöra att Àven om WordPress SEO av Yoast Àr ett gratis plugin, kostar denna Video SEO-modul $ 69. Vi var bland de fÄ fÄ betatestare av detta plugin.

Vad gör Video SEO-modulen?

Den skapar automatiskt en webbplatskarta pĂ„ din webbplats som indexerar varje inlĂ€gg som har en inbĂ€ddad video. Det lĂ€gger till MediaRSS-förbĂ€ttringar i ditt RSS-flöde. Det visar kodavsnittet med en faktisk video. Det lĂ€gger till Facebook OpenGraph-taggar pĂ„ dina videosidor. Åh, och den stöder alla populĂ€ra videoplattformar (t.ex. Youtube, Vimeo, Blip, Dailymotion etc).

Om du Ă€r en videobloggare eller en bloggare som gillar att bĂ€dda in videor i sina inlĂ€gg, sĂ„ Ă€r det hĂ€r ett MÅSTE-plugin för dig. Under vĂ„ra mĂ„nader med att testa detta plugin sĂ„g vi vĂ„ra artiklar rankas högre och fĂ„ en högre klickfrekvens. Detta beror pĂ„ att videoresultat Ă€r lĂ€ttare att ranka efter. Det finns inte mycket konkurrens eftersom andra webbansvariga inte har hoppat pĂ„ detta. Det hĂ€r Ă€r din möjlighet att maximera fördelarna för dig sjĂ€lv.

Hur utnyttjar jag Yoast Video SEO-plugin?

Det första du behöver göra Àr att köpa plugin för Video SEO. Ja, det kostar $ 69, men det Àr vÀl vÀrt investeringen.

Obs! Du mÄste installera WordPress SEO av Yoast-plugin för att den hÀr modulen ska fungera.

NÀr du har köpt SEO-plugin-videon installerar du bara och aktiverar pluginet. Efter aktivering ser du ett nytt menyalternativ som visas under SEO-menyn som heter Video SEO.

NÀr du har angett licensnyckeln ser du ett nytt alternativ pÄ denna sida för att inkludera webbplatskarta.

Yoast Video Sitemap-alternativ

Din skÀrm kan ha fler anpassade inlÀggstyper om du har fler inlÀggstyper. VÀlj de du vill indexera och tryck pÄ spara instÀllningar. Se sedan till att du trycker pÄ knappen Re-Index Videos.

Detta plugin gÄr sedan igenom alla dina valda inlÀggstyper (inlÀgg, sidor etc) och hittar de inbÀddade videorna. Dessa videor kommer sedan att indexeras i din webbplatskarta.

Nu nÀr du redigerar dina inlÀgg ser du en sÄdan förhandsvisning:

Förhandsgranskning av video-SEO-kodavsnitt

NÀsta sak du vet, du kommer att börja ranka högre i google-sökning med dina videor.

Skaffa Yoast Video SEO-plugin nu