Hur man hÄller utökade administratörsmenyer i WordPress 3.3

Expanded Admin Menus

Om du inte har hört, har WordPress 3.3 Àndrat hur administratörsmenyer visas. I stÀllet för att ha valbara utökningsbara menyer har WordPress 3.3 förvandlat dem alla till utflyttningsmenyer. Det finns en debatt i WordPress-communityn om det hÀr Àr en bra idé. Vissa mÀnniskor föredrar den gamla layouten. Detta beror pÄ att anvÀndare tidigare hade valet att bestÀmma vilka menyalternativ de ville utöka. Nu Àr det alternativet inte lÀngre tillgÀngligt och i vissa situationer, som om du har en riktigt lÄng undermeny, kan den nya layouten vara vÀldigt svÄr att anvÀnda. Lyckligtvis finns det ett plugin som kommer att hÄlla alla menyer utökade.

För att komma igÄng installera och aktivera plugin-programmet Utökade administratörsmenyer. Plugin utvidgar automatiskt alla menyer i din adminpanel.

Återigen, om du inte har riktigt lĂ„nga undermenyer Ă€r det kanske inte det bĂ€sta sĂ€ttet att gĂ„, men för vissa av er kan det vara att föredra framför att hantera de nya WordPress 3.3-utflyttningsmenyerna.

Ladda ner plugin-programmet för utvidgade administratörsmenyer

Obs! JavaScript mÄste stödjas i din webblÀsare för att detta ska fungera (de flesta moderna webblÀsare stöder JS).