Hur man hanterar flera WordPress-webbplatser med InfiniteWP

Hur man hanterar flera WordPress-webbplatser med InfiniteWP

Det Àr sÄ enkelt att installera WordPress och snabbt skapa vackra webbplatser. Men om du hanterar flera WordPress-drivna webbplatser blir det ont. Det viktigaste av alla hanteringsuppgifter Àr att hÄlla din WordPress-kÀrna, plugins och teman uppdaterade. Om du till exempel anvÀnder Akismet pÄ alla dina webbplatser innebÀr en uppdatering för Akismet att du mÄste logga in pÄ alla dina webbplatser för att uppdatera plugin. Förutom uppdateringar mÄste du ocksÄ ha regelbundna sÀkerhetskopior. SÄ för personer som hanterar flera WordPress-webbplatser finns det behov av en enklare lösning. I den hÀr artikeln visar vi hur du hanterar flera WordPress-webbplatser med InifiniteWP.

Vad Àr InfiniteWP

InfiniteWP Àr en webbapplikation som lÄter dig hantera flera WordPress-webbplatser frÄn en enda instrumentpanel. Du kan ladda ner och installera applikationen pÄ din webbserver gratis och anvÀnda den för att enkelt uppdatera alla dina WordPress-webbplatser, plugins och teman frÄn en enda instrumentpanel. Du kan ocksÄ skapa sÀkerhetskopior av nÄgon eller alla dina webbplatser. Förutom hanteringsuppgifter kan du ocksÄ utföra redaktionella uppgifter frÄn inifiniteWP-instrumentpanelen, du kan skriva inlÀgg, vÀxla mellan webbplatser och hantera flera webbplatser frÄn en huvudinloggning.

Det skiljer sig frÄn ManageWP som Àr en vÀrdlösning som vi tÀckte tidigare.

Hur man installerar InfiniteWP

InfiniteWP i sig Àr inte ett WordPress-plugin, det Àr en webbapplikation, precis som WordPress Àr en webbapplikation. InfiniteWP kan laddas ner gratis. Efter nedladdningen extraherar du zip-filen och laddar upp dess innehÄll till en katalog pÄ din webbhotellserver med FTP. NÀr uppladdningen Àr klar öppnar du katalogen i en webblÀsare. Efter licensavtalet kommer InfiniteWP att kontrollera applikationskraven.

PÄ nÀsta skÀrm mÄste du ange din databasvÀrd, anvÀndarnamn och lösenordsinformation. Du mÄste ocksÄ ange inloggningsinformation som kommer att anvÀndas för att logga in pÄ InfiniteWP-instrumentpanelen.

Ange din databas och inloggningsinformation för att fortsÀtta installationen

DÀrefter skapar InfiniteWP tabeller i databasen och kör installationsprocessen. Efter framgÄngsrik installation visar det ett framgÄngsmeddelande. I hÀndelse av ett fel kan du gÄ tillbaka och kontrollera databasuppgifterna du angav. Efter en lyckad installation kommer InfiniteWP att be dig ta bort installationsmappen. För att göra det ansluter du till InfiniteWP-katalogen med FTP och tar bort installationskatalogen i den.

Hur man anvÀnder InfiniteWP för att hantera flera WordPress-webbplatser

Logga in pÄ din InifiniteWP-instrumentpanel. Om det hÀr Àr din första inloggning frÄgar InfiniteWP om du vill ta en rundtur. Vi rekommenderar att du tar turen eftersom det hjÀlper dig att snabbt bekanta dig med applikationen. DÀrefter klickar du pÄ knappen frÄn din InfiniteWP-instrumentpanel för att lÀgga till din första WordPress-webbplats till InfiniteWP.

LÀgg till din första WordPress-webbplats till InfiniteWP

För att ansluta en WordPress-webbplats till InfiniteWP krÀvs att WordPress-webbplatsen har InfiniteWP-klient-plugin installerat och aktiverat. Installera och aktivera InfiniteWP Client-plugin pÄ WordPress-webbplatsen du vill lÀgga till. Efter aktivering ger pluginet dig en aktiveringsnyckel. Kopiera aktiveringsnyckeln och kom tillbaka till InfiniteWP lÀgg till webbplatsskÀrmen och klistra in den dÀr.

LĂ€gga till din WordPress-webbplats till InfiniteWP

NÀr du har lagt till en webbplats kan du hantera den frÄn din InfiniteWP-instrumentpanel. Det visar dina webbplatser och uppdateringar (om sÄdana finns) tillgÀngliga för WordPress-kÀrnan, installerade plugins och teman.

Med InfiniteWP kan du uppdatera alla dina WordPress-webbplatser, plugins och teman frÄn en instrumentpanel

FrÄn fliken kan du skapa sÀkerhetskopior av din WordPress-webbplats. InfiniteWP kan skapa fullstÀndiga sÀkerhetskopior inklusive filer och databaser bÄda. Du kan ocksÄ vÀlja att selektivt sÀkerhetskopiera filer eller databaser.

Skapa sÀkerhetskopia av dina WordPress-webbplatsfiler och databas med Infinitewp

VĂ„ra favoritfunktioner hos InfiniteWP

Uppenbarligen Àr möjligheten att uppdatera WordPress, plugins och teman frÄn en instrumentpanel vÄr favoritfunktion. Vi gillade emellertid ocksÄ hur InfiniteWP lÄter dig hoppa mellan dina WordPress-webbplatser, vÀxla mellan streck och snabbt hoppa för att skriva inlÀgg utan att logga in pÄ nÄgon av dessa webbplatser. Det hÀr Àr en tidsbesparing för webbutgivare och webbplatsadministratörer som inte bara hanterar webbplatsen utan ocksÄ ansvarar för redaktionella uppgifter.

Hantera WordPress-webbplatser frÄn InfiniteWP

Vi gillade ocksÄ anvÀndargrÀnssnittets enkelhet. MÄnga WPBeginner-lÀsare Àr icke-tekniska, blivande bloggare och smÄföretag. Vi fÄr mycket feedback frÄn anvÀndare, som ibland kÀnner sig mycket frustrerade över hur vissa webbappar beter sig. Vi anser att InfiniteWP: s enkla och intuitiva anvÀndargrÀnssnitt kan göra det till ett mycket bra val för anvÀndare pÄ nybörjarnivÄ.

Utöka InfiniteWP med tillÀgg

InfiniteWP sjÀlv Àr gratis att ladda ner och installera men de har betalda tillÀgg. Det finns nÄgra mycket anvÀndbara tillÀgg som Uptime Monitor, Google Analytics, Malware Scanner och hantera kommentarer. Dessa tillÀgg kan göra det Ànnu enklare att hantera flera WordPress-webbplatser med en enda huvudinloggning.

Slutsats

InfiniteWP ger en kostnadseffektiv lösning för att hantera flera WordPress-webbplatser frÄn en enda instrumentpanel. Det Àr gratis att ladda ner och enkelt att anvÀnda och installera. Har du anvÀnt InfiniteWP tidigare? Vad Àr dina tankar om den hÀr lösningen. LÄt oss veta genom att lÀmna en kommentar nedan.