Hur man integrerar Slack med WordPress

Hur man integrerar Slack med WordPress

Slack Àr en kraftfull gruppkommunikationssvit som gör att du kan vara mindre upptagen och effektivare. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du kan integrera Slack med WordPress och direkt skicka meddelanden frÄn din WordPress-webbplats till dina Slack-kanaler.

Slack erbjuder meddelanden i realtid mellan team med möjlighet att arkivera och söka i alla meddelanden. Det Àr ett utmÀrkt verktyg för WordPress-webbplatser med flera författare och fjÀrrlag. Vi anvÀnder Slack för vÄr teamkommunikation.

LÄt oss ta en titt pÄ hur du lÀgger till automatiska WordPress-aviseringar i Slack som skÀrmdumpen nedan.

Inkommande meddelanden frÄn WordPress

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera pluggen Slack. Efter aktivering lÀgger plugin till en ny meny till din WordPress-administratör mÀrkt Slack.

Du mÄste besöka Slack »LÀgg till nytt för att lÀgga till din första integration.

LĂ€gga till en ny Slack-integration i WordPress

För att lÀgga till en integration behöver du en inkommande webbhook-token. Du kan enkelt fÄ detta genom att logga in pÄ ditt Slack-konto.

Klicka bara pÄ pilen bredvid ditt företagsnamn och vÀlj.

Konfigurera integrationer

Nu ser du en lista över tjÀnster som du kan integrera med Slack. BlÀddra ner tills du hittar och klicka sedan pÄ LÀgg till-knappen bredvid den.

Inkommande webbkrok

PÄ den inkommande instÀllningssidan för webhook hittar du webbhook-URL: n som du behöver kopiera. Denna URL Àr din inkommande webbhook-token som du kommer att anvÀnda med Slack-integrationen pÄ din WordPress-webbplats.

Slack Inkommande webbhook URL

Efter att du har kopierat webbhook-URL kan du komma tillbaka till den nya sidan Slack-integrering pÄ din WordPress-webbplats och klistra in URL-adressen under Service-URL: n.

DÀrefter mÄste du vÀlja ett kanalnamn dÀr du vill skicka meddelanden, t.ex. #general.

Även om vi starkt rekommenderar att du skapar anpassad kanal för automatiserade uppdateringar som #stream för att hĂ„lla #generalkanalen mindre rörig.

Du mÄste ocksÄ ange ett anvÀndarnamn och vÀlja en ikon för botten som levererar nyheterna. Det hÀr kan vara vad du vill.

Du hittar en lÀnk till listan över emoji-kortnamn som du kan anvÀnda, som: raket :,: fÄr :,: apa :, etc.

NÀsta alternativ Àr att vÀlja aviseringar. Som standard kan pluginet skicka meddelanden nÀr ett inlÀgg publiceras, behöver granskas eller nÀr det finns en ny kommentar.

Slutligen mÄste du markera rutan bredvid Aktiv för att aktivera din Slack-integration.

NÀr du Àr klar klickar du pÄ spara-knappen för att lagra din Slack-integration.

Det Àr allt, nu kan du publicera ett inlÀgg eller en kommentar för att se ett meddelande i din Slack-kanal nÀstan direkt.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att integrera Slack med WordPress. Du kanske ocksÄ vill kolla in vÄr lista med 40 anvÀndbara verktyg för att hantera och vÀxa din WordPress-blogg.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du kan ocksÄ hitta oss pÄ Twitter och Google+.