Hur man kan ta bort utvalda bilder frÄn inlÀgg pÄ WordPress

Hur man kan ta bort utvalda bilder frÄn inlÀgg pÄ WordPress

Nyligen frÄgade en av vÄra lÀsare oss hur de kan ta bort utvalda bilder frÄn inlÀgg pÄ WordPress? PÄ WPBeginner har vi diskuterat utvalda bilder (inlÀggsminiatyrer) mÄnga gÄnger. Vi visade dig hur du lÀgger till utvalda bilder i WordPress, hur du lÀgger till nya bildstorlekar i WordPress, hur du Äterskapar miniatyrer, vi visade till och med hur du lÀgger till flera utvalda bilder till ett inlÀgg i WordPress. I den hÀr artikeln kommer vi att visa dig hur du kan ta bort utvalda bilder frÄn inlÀgg i WordPress.

Problemet med massborttagning av miniatyrer eller utvalda bilder

TyvÀrr kan du som standard bara ta bort utvalda bilder genom att redigera varje inlÀgg och ta bort den utvalda bilden. Om en anvÀndare nu har hundratals inlÀgg med utvalda bilder kan det vara en mycket tidskrÀvande uppgift att ta bort dem en efter en. IstÀllet ska vi prova ett annat tillvÀgagÄngssÀtt. Vi kommer att köra en databasfrÄga och avmarkera de utvalda bilderna pÄ alla inlÀgg.

Innan du fortsÀtter, observera att koden nedan tar bort utvalda bilder frÄn alla inlÀgg pÄ din WordPress-webbplats genom att helt enkelt bara klistra in. Observera ocksÄ att den hÀr koden inte tar bort nÄgra av dina uppladdade bilder, de kommer fortfarande att finnas tillgÀngliga i mediebiblioteket och du kan ÄteranvÀnda dem nÀr som helst.

Allt du behöver göra Àr att kopiera och klistra in den hÀr koden i ditt temas funktioner.php-fil.global $wpdb;
$wpdb->query( "
    DELETE FROM $wpdb->postmeta 
    WHERE meta_key = '_thumbnail_id'
" );

Det Àr allt. SÄ snart du sparar din functions.php-fil kommer detta skript att köra en databasfrÄga och ta bort utvalda bilder frÄn alla inlÀgg.

Viktig: Ta bort den hÀr koden omedelbart efter att du har sparat din functions.php-fil. Du kommer inte att kunna stÀlla in utvalda bilder i WordPress eftersom den hÀr koden kommer att fortsÀtta ta bort utvalda bilder frÄn inlÀgg.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att spara lite tid och gjorde det möjligt för dig att massvis ta bort utvalda bilder frÄn WordPress-inlÀgg. För frÄgor och feedback vÀnligen lÀmna en kommentar nedan.

KĂ€lla: Kaiser