Hur man krÀver utvalda bilder för inlÀgg pÄ WordPress

How to require featured images for WordPress posts

Nyligen frÄgade en av vÄra lÀsare som har en WordPress-blogg med flera författare om det fanns ett sÀtt att se till att varje författare lÀgger till en funktionsbild för sina inlÀgg. Som de flesta saker Àr svaret ja. I den hÀr artikeln kommer vi att visa dig hur du krÀver utvalda bilder för inlÀgg pÄ WordPress. Om den utvalda bilden inte hittas returnerar publiceringsfunktionen ett fel som ber författaren att lÀgga till den utvalda bilden.

Varför krÀva utvalda bilder för inlÀgg?

WordPress gör det extremt enkelt att lÀgga till utvalda bilder, Àven kÀnda som inlÀggsminiatyrer. Det Àr dÀrför de flesta WordPress-teman kommer med inbyggt stöd för dessa ytterligare bildstorlekar. MÄnga av dessa layouter ser inte bra ut om miniatyren av inlÀgget saknas.

Problemet uppstÄr nÀr du av misstag glömmer att lÀgga till en utvald bild och publicera inlÀgget. Detta blir vÀrst om du har ett team med flera författare och du inte har ett bra redaktionellt arbetsflöde.

För att sÀkerstÀlla att den presenterade bilden alltid finns, har du tvÄ alternativ. För det första kan du stÀlla in en standardbild med alternativ reserv och det kommer att lösa problemet eftersom det kommer att visa en standardbild om ingen miniatyrbild hittades.

Medan detta fixar layoutproblemet Àr det inte alltid bÀsta fallet. Alternativt kan du krÀva utvalda bilder för alla inlÀgg innan de kan publiceras.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

KrÀver utvalda bilder i WordPress

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera plugin-programmet Require Featured Image. Detta plugin fungerar direkt, sÄ det finns inga instÀllningar för dig att konfigurera. GÄ helt enkelt till InlÀgg »LÀgg till nytt, och du ser ett rött meddelande som informerar dig om att det hÀr inlÀgget inte kan publiceras utan en bild som visas. Du kommer ocksÄ att mÀrka att knappen Publicera Àr inaktiverad.

KrÀv utvald bild

FortsÀtt nu och ladda upp en utvald bild till inlÀgget. SÄ snart du gör det försvinner meddelandet och publiceringsknappen aktiveras igen.

En anvÀndare kan publicera inlÀgg efter att ha lagt till en utvald bild

Detta Àr en mycket enkel och smart lösning för att fÄ jobbet gjort.

Du kan ocksÄ lÀgga till en checklista för blogginlÀgg i förvÀg pÄ din WordPress-webbplats som gör det möjligt för författare att kontrollera artiklarna innan de publicerar ett inlÀgg.

Vi hoppas att detta svarar pÄ hur man krÀver utvalda bilder för inlÀgg pÄ WordPress. Du kanske ocksÄ vill se vÄr lista med 14 bÀsta plugin-program och sjÀlvstudier för WordPress.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du hittar oss ocksÄ pÄ Twitter och Facebook.