Hur man lÀgger till betala med en Tweet-knapp för filnedladdningar i WordPress

Hur man lÀgger till betala med en Tweet-knapp för filnedladdningar i WordPress

Har du stött pÄ webbplatser som krÀver att du tweetar innan du kan ladda ner freebie? Om du erbjuder filnedladdningar pÄ din WordPress-webbplats kan du ocksÄ lÀgga till denna lön med tweet-funktionen pÄ din webbplats. Det tillÄter anvÀndare att fÄ freebie och sprida ordet samtidigt. En vinn-vinn-lösning för alla. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du lÀgger till betala med en tweet-knapp för filnedladdningar i WordPress.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Det första du behöver göra Àr att ladda ner och installera plugin-programmet Pay With a Tweet. Efter aktivering mÄste du gÄ till Betala med en Tweet »Konfiguration och konfigurera plugin.

Betala med en Tweet - Konfiguration

För att kunna anvÀnda Pay med ett Tweet-plugin mÄste du skapa en Twitter-app och sedan lÀgga till din konsumentnyckel och hemliga nyckel pÄ denna konfigurationsskÀrm. Oroa dig inte, vi visar dig hur du skapar en Twitter-app och skaffar dig dessa nycklar.

Skapa en Twitter-app

För att skapa en Twitter-app för betalning med ett Tweet-plugin, besök webbplatsen för Twitter-utvecklare. Logga in med ditt Twitter-anvÀndarnamn och lösenord och klicka sedan pÄ ditt kontonamn lÀngst upp till höger pÄ skÀrmen. En rullgardinsmeny visas och du mÄste klicka pÄ Mina applikationer för att fortsÀtta.

Klicka pÄ Mina applikationer

PÄ nÀsta skÀrm mÄste du klicka pÄ Skapa ny app-knapp.

Klicka pÄ knappen Skapa ny app

Twitter visar nu nytt ansökningsformulÀr. Du mÄste ange ett applikationsnamn och en beskrivning. I webbadressfÀltet anger du webbadressen till din webbplats dÀr du ska anvÀnda den hÀr appen. I URL för Äteruppringning mÄste du ange URL för Äteruppringning som visas i Pay med konfigurationsskÀrmen för ett Tweet-plugin. Slutligen mÄste du godkÀnna anvÀndarvillkoren och klicka pÄ knappen.

fyll i det nya appformulÀret

Twitter skapar nu applikationen och omdirigerar dig till appens instrumentpanel. DÀr mÄste du klicka pÄ fliken Behörigheter för att Àndra ansökningstillstÄndet. Som standard har nyskapade appar skrivskyddad Ätkomst, du mÄste Àndra den och Àndra den till LÀs och skriv.

Ändra ditt apptillstĂ„nd för att lĂ€sa och skriva

NÀr du har sparat dina nya applikationsinstÀllningar mÄste du klicka pÄ Test OAuth-knappen. Du hittar din konsumentnyckel och konsumenthemliga nycklar som du behöver kopiera och klistra in i Pay med en Tweet-konfigurationsskÀrm.

LĂ€gga till filnedladdningar

Nu nÀr du har konfigurerat Pay med ett Tweet-plugin. NÀsta steg Àr att ladda upp filen som anvÀndare kan ladda ner efter tweet. För att göra det mÄste du gÄ till Betala med en Tweet »Ladda upp filer och vÀlj de filer du vill ladda upp.

Betala med en Tweet - Ladda upp filer

NÀr du har laddat upp dina filer kan de hanteras frÄn Betala med en Tweet »Hantera filer skÀrm.

Skapa din lön med en Tweet-knapp

För att skapa din betalning med en Tweet-knapp mÄste du klicka pÄ Betala med en Tweet »Ny betalningsknapp. Ange en titel för din betalning och lÀgg sedan till den tweet som du vill att anvÀndarna ska skicka nÀr de klickar pÄ betalningsknappen.

Skapa din första lön med en tweet-knapp

Det tredje alternativet pÄ skÀrmen Àr att lÀgga till en knappbild. Denna knappbild anvÀnds för att visa din knapp. Klicka pÄ knappen vÀlj fil för att lÀgga till bilden som ska laddas upp.

NÀr du har lagt till knappbilden mÄste du vÀlja den nedladdning som anvÀndarna fÄr nÀr de skickar ut tweeten. Filen du laddade upp tidigare visas hÀr och du kan vÀlja den. Slutligen mÄste du klicka pÄ knappen Skapa betalning för att göra den hÀr knappen live.

LÀgga till en tweet-knapp och vÀlja nedladdning av fil

LÀgga till betala med en Tweet-knapp till ett inlÀgg eller sida

NÀr du har skapat din knapp kan du se och hantera alla dina knappar pÄ Betala med en Tweet »Hantera knappar skÀrm. Du kommer att se en kortkod bredvid knappen du just skapade.

För att visa din Pay med en Tweet-knapp i ett WordPress-inlÀgg eller -sida mÄste du kopiera den hÀr kortkoden och klistra in den i ditt inlÀgg / sida. NÀr du har publicerat ditt inlÀgg kan dina anvÀndare betala med en tweet för att fÄ tillgÄng till filnedladdningen.

Eftersom detta sannolikt kommer att leda mÄnga nya anvÀndare till din webbplats Àr det dags för dig att förbereda dig och konvertera dessa besökare till prenumeranter och kunder. Om du inte redan har gjort det, börja sedan bygga din e-postlista, be dina anvÀndare att registrera sig (se hur vi ökade vÄr e-postlista med 600%). Se till att anvÀndare kan följa dig pÄ Twitter och marknadsföra ditt innehÄll till sina andra sociala nÀtverk (vi anvÀnder flytande socialt fÀlt för det).

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att lÀgga till en lön med en tweet-knapp för filnedladdningar i WordPress. Om du tyckte att den hÀr artikeln var anvÀndbar kan du gÄ med pÄ Twitter eller Google+.