Hur man lÀgger till bifogad post som utvald bild i WordPress

Hur man lÀgger till bifogad post som utvald bild i WordPress

Vissa WordPress-teman fungerar bÀttre med utvalda bilder eller inlÀggsminiatyrer. Tidigare visade vi hur du stÀller in en standardbild i WordPress och hur du stÀller in en reservbild baserat pÄ inlÀggskategori. Standardbackback-bilder kan dock vara för generiska. Skulle det inte vara bÀttre om du bara kunde anvÀnda en bild frÄn ett inlÀgg i sig som den presenterade bilden? I den hÀr artikeln visar vi dig hur du anvÀnder inlÀggsbilagor som bild i WordPress.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera plugin-programmet Easy Add Thumbnail. Plugin fungerar ur lÄdan och det finns inga instÀllningar för dig att konfigurera.

Enkelt att lÀgga till miniatyruppsÀttningar presenterad bild pÄ tvÄ sÀtt. Först nÀr du publicerar ett inlÀgg söker det efter en utvald bild. Om den inte hittar en, letar den efter den första bilden som bifogas inlÀgget och anger den som utvald bild. För det andra, för dina Àldre inlÀgg sÀtter den utvald bild nÀr ett inlÀgg visas för första gÄngen. Vid den tiden letar pluginet efter bilder bifogade till ett inlÀgg och anvÀnder den första bilden som den presenterade bilden.

Felsökning

Observera att plugin-programmet endast anvÀnder bilder som laddats upp och infogats till ett visst inlÀgg. Till exempel om du infogar en bild frÄn ditt mediebibliotek, kommer inte plugin-programmet att kunna visa den som utvald bild.

Det visar inte heller nÄgra externa bilder som bilder. Det betyder att du kanske vill importera externa bilder till din webbplats.

Om du kÀnner att dina utvalda bilder eller inlÀggsminiatyrer Àr i fel storlek, ser för strÀckta eller sneda ut, mÄste du antagligen Äterskapa miniatyrer för att se till att Àldre bilder finns tillgÀngliga i bildstorlekar som anvÀnds av ditt WordPress-tema.

Vi hoppas att den hĂ€r artikeln hjĂ€lper dig att anvĂ€nda postbilagor som bilder i WordPress. Ärligt talat tar det nĂ„gra extra sekunder att stĂ€lla in den visade bilden manuellt. Om du kan, gör det för det sparar dig besvĂ€ret med att anvĂ€nda Ă€nnu ett plugin.

Om du gillade artikeln kan du gÄ med pÄ Twitter och / eller Google+.