Hur man lÀgger till dummyinnehÄll för temautveckling i WordPress

Hur man lÀgger till dummyinnehÄll för temautveckling i WordPress

Det gör oss mycket stolta över att höra att vÄra WordPress-tutorials inspirerar mÄnga lÀsare att övervÀga att utveckla sina egna teman. För anvÀndare som bara vill justera sina teman har vi ett WordPress-fuskark. NÄgra av vÄra lÀsare vill dock gÄ utöver det och skapa egna teman frÄn grunden. En sÄdan anvÀndare frÄgade oss nyligen hur man lÀgger till dummyinnehÄll i WordPress för temautvecklingsÀndamÄl. De anvÀnde ett plugin för att lÀgga till dummy-inlÀgg i WordPress, vilket inte Àr en idealisk lösning. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du lÀgger till dummyinnehÄll för temautveckling i WordPress med hjÀlp av testenhetsdata.

Vad Àr WordPress Theme Unit Test Data?

Temaenhets testdata Àr en XML-datafil som innehÄller dummyinnehÄll för WordPress-temautveckling. Den anvÀnds av WordPress-temautvecklare för att testa deras teman. Det anvÀnds ocksÄ av WordPress-temagranskningsteamet för att testa teman för inkludering i WordPress-temakatalogen.

NÀr du skapar ett WordPress-tema finns det ett antal saker som du mÄste tÀnka pÄ som bilder, lÀnkar, widgets, inlÀggsformat, gallerier, listor, kommentarer, sidnavigering etc.

Du mÄste se till att ditt tema Àr redo för alla dessa element som en typisk WordPress-webbplats ska hantera. Temaenhetens testdata hjÀlper dig att testa dina teman för HTML-taggar, formatering, navigeringsmenyer, kommentarer, widgets etc. Detta gör att du kan skapa ett tema som verkligen Àr kompatibelt med WordPress. Det Àr oerhört viktigt att testa ditt tema med tematenhets testdata nÀr du planerar att publicera ett tema offentligt.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

LÀgga till dummyinnehÄll med testdata frÄn WordPress Theme Unit

Först mÄste du ladda ner XML-filen för testdata för tematenheter. GÄ till Verktyg »Importera i din lokala vÀrdmiljö. PÄ importskÀrmen klickar du pÄ WordPress och ett nytt popup-fönster visas dÀr du uppmanas att installera WordPress-importörens plugin. Efter installation och aktivering av plugin-programmet omdirigeras du till importören och ber dig att ladda upp en WXR-fil (.xml).

Ladda upp XML-filen du laddade ner tidigare. PÄ nÀsta skÀrm vÀljer du författarna du vill importera och laddar ner bilagor. Importören importerar nu data frÄn XML-fil till WordPress. NÀr det Àr klart, förhandsgranska din webbplats för att se till att allt nytt innehÄll finns dÀr.

Vad ingÄr i testenhetens temainformationsdata?

Allt du behöver för att testa ditt WordPress-tema Àr förpackat i tematenhets testdata. Den har kategorier, underkategorier, menyalternativ, kapslade kommentarer, sidor, undersidor, bilder i olika storlekar, bildjustering etc. Det finns listor, blockcitat, lÀnkar, kod och andra HTML-taggar som du ska utforma i dina teman . Det Àr en omfattande uppsÀttning dummydata som Àr mycket bÀttre Àn att anvÀnda ett dummy content generator plugin för WordPress.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att lÀgga till dummyinnehÄll för temautveckling i WordPress. Om du har nÄgra frÄgor eller feedback, vÀnligen lÀmna en kommentar nedan. Glöm inte att följa oss pÄ Google+.