Hur man lÀgger till en anpassad kommentarformulÀrstitel i WordPress

Hur man lÀgger till en anpassad kommentarformulÀrstitel i WordPress

Kommentarer Àr ett utmÀrkt sÀtt att öka anvÀndarengagemanget pÄ din webbplats. Men hur fÄr du folk att kommentera dina artiklar? Det finns inget svar pÄ den frÄgan, men en sak Àr sÀker pÄ att du mÄste anstrÀnga dig. Du kan börja med att utforma din kommentarlayout och förbÀttra ditt WordPress-kommentarformulÀr sÄ att de ser mer tilltalande ut. För att fÄ fler att kommentera mÄste du sÀtta dig sjÀlv dÀr ute och be anvÀndarna att delta. Ett av sÀtten att göra det pÄ Àr att fÄ en intressant kommentar. De flesta WordPress-webbplatser har en trÄkig titel ovanför kommentarformulÀret. Du mÄste jazz upp det lite och vara kreativ. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du lÀgger till en anpassad kommentarformulÀrstitel i WordPress.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Det första du behöver göra Ă€r att installera och aktivera plugin-programmet Anpassad kommentarformulĂ€r. Efter att ha aktiverat plugin, gĂ„ till InstĂ€llningar »Anpassad kommentarformulĂ€rstitel. PĂ„ denna sida kan du Ă€ndra standardtiteln för kommentarformulĂ€ret. Ändra det till nĂ„got mer intressant.

Inte alla inlÀgg och artiklar pÄ din webbplats Àr desamma. Beroende pÄ ditt innehÄll kan du anvÀnda din kommentarformulÀrstitel som en uppmaning till handling. Detta plugin lÄter dig anpassa din kommentarformulÀrstitel för varje inlÀgg. GÄ till InlÀgg »LÀgg till nytt och du kommer att mÀrka en ny anpassad kommentarformulÀrs metafÀlt.

LÀgg till anpassad kommentarformulÀrstitel för enskilda inlÀgg

Var kreativ med dina kommentarer och anvÀnd titlar som visar dina anvÀndare hur mycket du vÀrdesÀtter deras kommentarer. PÄ WPBeginner skriver vi ibland till och med artiklar för att svara pÄ frÄgor som vÄra anvÀndare stÀller i kommentarer. Du mÄste delta i diskussionen genom att svara pÄ anvÀndarkommentarer och förbÀttra kvaliteten pÄ diskussionen pÄ din webbplats. För att engagera anvÀndare i diskussionerna kan du göra det möjligt för anvÀndare att prenumerera pÄ uppföljningskommentarer och ditt nyhetsbrev.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att lÀgga till anpassade kommentarformulÀrstitlar i dina WordPress-inlÀgg. Har du en kreativ kommentar? Dela det med andra i kommentarerna nedan.