Hur man lÀgger till en bakgrundsbild i helskÀrm i WordPress

Upload a full screen background image

HelskÀrmens bakgrundsbild verkar vara en ny designtrend som blir modern. Vi har fÄtt mÄnga e-postmeddelanden frÄn anvÀndare som frÄgar oss hur de kan lÀgga till bakgrundsbild i helskÀrm pÄ deras WordPress-webbplats. Vanligtvis stÀller du in en helskÀrmsbakgrundsbild pÄ din WordPress-webbplats att du mÄste arbeta med CSS- och HTML-filer. Du mÄste ocksÄ övervÀga bildstorleken och att skala den storleken för olika enheter, skÀrmstorlekar, upplösningar, webblÀsare etc. Detta rÀcker för att skrÀmma WordPress-nybörjare. Oroa dig inte, i den hÀr artikeln visar vi dig hur du lÀgger till en bakgrundsbild i helskÀrm pÄ WordPress utan att redigera nÄgra formatmallar eller temafiler.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera plugin-programmet Simple Full Screen Background Image. Vid aktivering, gÄ till Utseende »HelskÀrm BG-bild och ladda upp din bakgrundsbild.

Det rekommenderas att du anvĂ€nder en bild som Ă€r minst 1600 × 1200 px. Din bakgrundsbild skalas automatiskt sĂ„ att den matchar webblĂ€sarens skĂ€rm. NĂ€r du har laddat upp alternativen för spara bilder. GĂ„ till din webbplats för att se den levande bilden.

LÀgga till en bakgrundsbild pÄ helskÀrm i WordPress

Om du vÀljer större bilder förbÀttras skÀrmupplösningen och kvaliteten pÄ bakgrundsbilderna nÀr de minskas. Prova att testa pÄ olika webblÀsare och enheter för att se till att din bakgrundsbild ser lika bra ut pÄ alla skÀrmstorlekar.

HelskÀrm bakgrundsbild PRO

Om du verkligen vill ta anpassade bakgrundsbilder till nÀsta nivÄ pÄ din webbplats behöver du PRO-versionen av detta plugin. Till skillnad frÄn gratisplugin, dÀr du bara kan stÀlla in 1 bakgrundsbild, lÄter proversionen dig stÀlla in obegrÀnsade bakgrundsbilder.

Det bÀsta med helskÀrmsbakgrundsbilder Pro Àr att det lÄter dig visa olika bakgrundsbilder för olika sammanhang. Du kan till exempel vÀlja en annan bakgrundsbild för:

Kategorier Arkiv Enskilda inlÀggssidor Huvudsaklig bloggsida Första sidan Sök och mer

HelskÀrm Bakgrundsbilder Pro

Plugin har fullstÀndigt reservstöd, sÄ om det inte finns nÄgon anpassad bakgrundsbild för ett visst inlÀgg, kommer det att visa den globala bilden. Det lÄter dig ocksÄ ladda upp och stÀlla in bakgrundsbilder direkt frÄn inlÀggsredigeraren. Det finns ocksÄ ett alternativ att tona in bilder nÀr sidan laddas.

Detta plugin Àr mycket effektivt nÀr det gÀller prestanda och har minimalt med omkostnader.

Vi ser att vissa bloggare faktiskt anvÀnder bakgrundsbilder som den nya utvalda bilden. Detta ser verkligen cool ut sÄ lÀnge du har en bra kÀnsla för design.

Skaffa helskÀrm bakgrundsbild Pro

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att lÀgga till en bakgrundsbild i helskÀrm i WordPress. AnvÀnder du bakgrundsbilder i helskÀrm pÄ din webbplats? Hur mÄr du det? GÄr du med kodmetoden eller anvÀnder du ett annat plugin? LÄt oss veta genom att lÀmna en kommentar nedan.