Hur man lÀgger till en flytande social delningsfÀlt i WordPress

Hur man lÀgger till en flytande social delningsfÀlt i WordPress

MÄnga av er har frÄgat oss om den flytande sociala delningsfÀltet som vi anvÀnder pÄ WPBeginner. Tidigare var vÄrt svar helt enkelt att det var ett anpassat plugin som vi skapade för vÄr webbplats. Det följde vanligtvis upp med en frÄga vad Àr det bÀsta plugin-programmet för sociala medier som du skulle rekommendera? TyvÀrr fanns det inte en enda som uppfyllde vÄra standarder. Vi rekommenderar bara vad vi anvÀnder eller skulle anvÀnda. Efter mycket eftertanke och övervÀgande har vi bestÀmt oss för att slÀppa vÄrt flytande plugin för sociala delningsfÀlt för WPBeginner-anvÀndare och den större WordPress-gruppen. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du lÀgger till ett horisontellt flytande socialt delningsfÀlt i WordPress.

Fördelar

De flesta plugins för sociala medier för WordPress Àr uppblÄsta. Delvis för att de stöder alla möjliga sociala nÀtverk. Den andra delen beror pÄ att sociala medieskript i sig Àr lÄngsamma. Vi fixade bÄda dessa problem i detta plugin. För det första stöder vi bara de stora sociala nÀtverken: Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn och Pinterest.

För det andra försenar vi inladdningen av sociala skript tills anvÀndaren faktiskt tar musen över, sÄ din första sidladdningstid Àr den snabbaste som den kan vara. Tidigare lade mÀnniskor helt enkelt platshÄllarbilder, men vi tog det ett steg lÀngre. Vi visar den cachade versionen av antalet som uppdateras med det intervall du bestÀmmer (standard 30 minuter). SÄ nÀr anvÀndaren ser din delningsfÀlt ser det exakt ut som om sociala medieskript Àr aktiverade.

Enkelt uttryckt lÄter den hÀr flytande sociala fÀltet maximera vÄr synlighet pÄ sociala medier utan att pÄverka vÄr webbplatshastighet.

SÄ hÀr lÀgger du till den flytande sociala delningsfÀltet pÄ din webbplats

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera plugin för flytande social bar. Efter aktivering lÀgger plugin till en ny meny under InstÀllningar »Flytande social bar.

För att lÀgga till det flytande sociala delningsfÀltet i dina blogginlÀgg, dra och slÀpp bara de tillgÀngliga sociala knapparna i det aktiverade sociala omrÄdet i den ordning du vill visa dem. LÀgg sedan till ditt twitter-ID i fÀltet i följande format wpbeginner. Kom ihÄg att inte ta med @ -symbolen.

Rubriken för delningsfÀltet visas bara om det finns tillrÀckligt med utrymme för det. Om du anvÀnder alla delningsknappar Àr chansen att du inte kan fÄ titeln pÄ grund av breddbegrÀnsningar.

Du kan vÀlja de inlÀggstyper du vill lÀgga till den flytande sociala delningsfÀltet, till exempel inlÀgg, sidor eller nÄgon annan anpassad inlÀggstyp.

Det sista fÀltet Àr cache-intervallet, vilket gör det hÀr plugin-programmet mest effektivt. Vi rekommenderar att du inte Àndrar detta nummer sÄvida du inte vet vad du gör. SÄ hÀr fungerar det. Som standard fÄr detta plugin sociala medieantal frÄn API: erna och lagrar det i en cache i 30 minuter. Det fÄr bara rÀkningen för inlÀgget nÀr det laddas för att minska serverbelastningen. Till exempel, om ingen besöker ditt tvÄ Är gamla inlÀgg, kommer detta plugin inte att slösa bort dina vÀrdefulla serverresurser för det inlÀgget. Det fÄr bara rÀkningen nÀr en anvÀndare besöker inlÀgget eller sidan.

Det Àr allt. Nu nÀr du gÄr till din inlÀggssida kommer det att finnas en horisontell flytande delningsfÀlt.

FÄ flytande social bar för din webbplats. Det Àr gratis, och lÄt oss veta dina tankar. Vi har testat detta plugin i över ett Är pÄ WPBeginner, men vi uppskattar alltid feedback. För att hjÀlpa oss kan du gÄ till vÄr WordPress.org-sida för Floating Social Bar och lÀmna ett betyg.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att fÄ den eftertraktade flytande sociala delningsfÀltet till din WordPress-webbplats. LÄt oss veta dina tankar genom att lÀmna en kommentar nedan. Slutligen, glöm inte att hjÀlpa oss genom att sprida ordet.