Hur man lÀgger till ett enkelt anvÀndarrankingssystem för WordPress-kommentarer

Hur man lÀgger till ett enkelt anvÀndarrankingssystem för WordPress-kommentarer

Vill du öka anvÀndarengagemanget pÄ din webbplats? Gamification har varit en beprövad metod för att öka engagemanget. Nyligen bad en av vÄra lÀsare oss om ett enkelt sÀtt att lÀgga till ett anvÀndarrankingssystem för WordPress-kommentarer. Denna idé lÄnas frÄn onlineforum dÀr anvÀndare fÄr sÀrskilda rankningar baserat pÄ antalet svar de lÀgger upp. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du lÀgger till ett enkelt anvÀndarrankingssystem för WordPress-kommentarer.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera plugin-programmet Simple User Rank Comments. NÀr du har aktiverat plugin-programmet mÄste du gÄ till Kommentarer »Alla rankningar för att Àndra och skapa nya anvÀndarrankar.

Börja med att markera rutan bredvid rutan för automatisk visning av kommentarer. Detta plugin visar automatiskt anvÀndarrankning bredvid varje anvÀndares namn i kommentarer frÄn dem. Som standard kommer pluginet med tvÄ anvÀndarrankar: och. Du kan skapa dina egna anvÀndarrankar och lÀgga till antal kommentarer som krÀvs för att nÄ den rankningen. Det finns ingen grÀns för hur mÄnga rader du kan skapa.

NÀr du har lagt till rankningar mÄste du klicka pÄ knappen för att lagra dina instÀllningar. Besök ett inlÀgg eller en sida med kommentarer pÄ din webbplats för att se det i aktion.

Om du driver en framgÄngsrik webbplats finns det en chans att anvÀndare i din online-community kan börja lÀmna meningslösa och vÀrdelösa kommentarer bara för att fÄ rankningar. För att motverka detta beteende kan du göra det möjligt för anvÀndare att rapportera olÀmpliga kommentarer. Du kan ocksÄ presentera bra kommentarer och begrava vÀrdelösa kommentarer i WordPress.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att öka diskussionerna pÄ din WordPress-webbplats genom att lÀgga till ett anvÀndarrankingssystem för kommentarer. LÄt oss veta hur du uppmuntrar dina lÀsare att lÀmna kommentarer?