Hur man lÀgger till nya standardavatarer i WordPress

Hur man lÀgger till nya standardavatarer i WordPress

För ungefÀr 3 Är sedan visade vi dig hur du Àndrar standardgravataren i WordPress med kodmetoden. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du lÀgger till nya standardavatarer i WordPress med hjÀlp av ett plugin, sÄ att du kan göra det utan att redigera en enda kodrad.

Varför standardavatarer?

Som standard anvÀnder WordPress gravatar för att visa anvÀndarens avatarer baserat pÄ deras e-post [see our article on What is a Gravatar and why you should be using it]. Om en anvÀndare inte Àr registrerad med gravatar visar den en mystery man-avatar. Du kan anpassa den sÄ att den matchar webbplatsens varumÀrke om du vill.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

För att göra detta, installera och aktivera LÀgg till nytt standardavatar-plugin.

NÀr du har aktiverat gÄr du helt enkelt till mediebiblioteket för att ladda upp en bild du vill att gravataren ska vara. Det Àr nog bÀst om du laddar upp bilden i exakt storlek. SÄ om webbplatsens gravatar Àr 48 x 48 pixlar, anvÀnd den dimensionen. NÀr du har gjort det, gÄ till InstÀllningar »Diskussion.

Det finns fÀlt i gravataromrÄdet som lÄter dig lÀgga till namn och bild-URL.

Den enda nackdelen med detta plugin som vi sÄg var att det inte tillÄter dig att ta bort avataren nÀr du har lagt till den. Men du kan alltid Àndra standardavatarer om du vill.