Hur man lÀgger till titlar i WordPress-menyn utan att lÀnka till en sida

Creating a menu item without link

Nyligen frÄgade en av vÄra anvÀndare oss om det fanns ett sÀtt att lÀgga till titlar i WordPress-menyn utan att lÀgga till en lÀnk. Som standard krÀver WordPress-menyn varje menyalternativ lÀnkat till en sida eller anpassad lÀnk. Men nÀr du skapar en rullgardinsmeny kanske du vill lÀgga till en titel för undermenyer utan att lÀnka den till en viss sida. Du kan till exempel ha en kategorilÄda dÀr du vill att textkategorierna ska vara titeln pÄ menyn. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du lÀgger till titlar i WordPress-menyn utan att lÀnka till en sida.

Det första du behöver göra Àr att lÀgga till ett nytt menyalternativ i din meny. Du kan göra det genom att gÄ till Utseende »Menyer. Du vill lÀgga till en anpassad lÀnk sÄ ge den den etikett du vill ha. I URL-fÀltet anger du # skylt. NÀr du Àr klar klickar du pÄ knappen. Spara din meny nÀr den hÀr anpassade lÀnken har lagts till i menyn.

LÀgga till en anpassad lÀnk till menyn utan URL

Klicka nu pÄ rullgardinspilen bredvid denna anpassade lÀnk för att redigera detta menyalternativ. FortsÀtt och ta bort pundtecknet frÄn URL-fÀltet och spara din meny. Om du gÄr till din livewebbplats kommer du att se ett menyalternativ utan lÀnk. Du kan lÀgga till undermenyer till detta menyalternativ och lÀnka dem till vilken sida eller anpassad lÀnk du vill.

Ta bort # -tecknet och skapa en meny utan nÄgon lÀnk

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att lÀgga till titlar i WordPress-menyn utan att lÀnka till en sida eller nÄgon URL. Om du har feedback eller frÄgor, vÀnligen skriv en kommentar nedan.