Hur man lÀgger till Twitter @anywhere i WordPress

Hur man lÀgger till retweettext med Tinyurl i WordPress-inlÀgg

Twitter lanserade sin @anywhere-plattform för inte sÄ lÀnge sedan. Denna nya plattform integrerar twitter pÄ din webbplats med nÄgra rader JavaScript. Det möjliggör fler tweets, mer trafik, mer följer, mer engagemang, fler anvÀndare och mer insikt. Du kan nu bÀdda in en tweet-ruta pÄ din webbplats dÀr mÀnniskor direkt kan tweeta frÄn din webbplats. Det konverterar ocksÄ alla twitter-anvÀndarnamn till en lÀnk (@wpbeginner). Om du aktiverar svÀvkortalternativet kommer anvÀndarna att se en svÀvarruta med en följeknapp och anvÀndarinformation. Du kan ocksÄ skapa connect med twitter-knappar, följ @wpbeginner pÄ twitter-knappar och mycket mer. Vi tror att den hÀr nya plattformen kommer att spela en stor roll i webbens framtid nÀr twitter vÀxer. I den hÀr artikeln kommer vi att dela hur du kan lÀgga till nÄgra delar av Twitters var som helst plattform pÄ din WordPress-blogg.

Uppdatering: Twitter stÀnger av @anywhere API den 6 december 2012. HÀr Àr mer information.

Steg 1: Registrera ett API

Innan du kan lÀgga till nÄgonstans plattform pÄ din webbplats mÄste du registrera ett API. Du kommer att uppmanas till en sida som ser ut sÄ hÀr:

NÀr du registrerar dig bör du fÄ en API-nyckel. NÀsta sak du vill se till Àr att behörighetsnivÄn Àr instÀlld pÄ LÀs och skriv, annars skulle anvÀndarna inte kunna klicka pÄ följ-knappen. Det hÀr Àr en glitch med twitter, men de arbetar pÄ att fixa det. Men för att hÄlla oss pÄ den sÀkra sidan kommer vi att ge anvisningar om hur man gör detta.

Klicka först pĂ„ lĂ€nken http://twitter.com/oauth. PĂ„ den hĂ€r sidan ser du applikationen som du registrerade. Klicka pĂ„ programmets namn och det tar dig till sidan med ansökningsinformation. Det finns en knapp som heter “Redigera applikationsinstĂ€llningar”. Klicka pĂ„ den hĂ€r knappen för att gĂ„ till redigeringssidan dĂ€r du mĂ„ste rulla ner till objektet mĂ€rkt “StandardĂ„tkomsttyp”. Ändra detta till “LĂ€s & skriv”.

Steg 2: Implementera det pÄ din webbplats

Eftersom det finns mÄnga funktioner i var som helst plattform, kommer vi att förklara var och en av dem en efter en. Det första du behöver göra Àr att ringa till JavaScript. Twitter rekommenderar att du placerar detta skript i din fil ( Mellan dessa tvÄ koder ).


<script src="https://platform.twitter.com/anywhere.js?id=YourAPIKey&v=1" type="text/javascript"></script>

Kom ihÄg att lÀgga till din API-nyckel dÀr det stÄr YourAPIKey i lÀnken.

LÄt oss nu titta pÄ de enskilda funktionerna som denna plattform kan göra Ät dig.

LÀnk automatiskt alla Twitter-anvÀndarnamn

Denna funktion kommer automatiskt att lÀnka alla Twitter-anvÀndarnamn pÄ dina inlÀgg och kommentarer. Om du nÀmner ett twitter-anvÀndarnamn i det hÀr formatet: @wpbeginner Auto-Link alla Twitter-anvÀndarnamn med ett Hovercard

LÀnk automatiskt alla Twitter-anvÀndarnamn med ett Hovercard

Den hÀr funktionen lÀnkar automatiskt alla Twitter-anvÀndarnamn som finns pÄ sidan, och det ger ocksÄ ett svÀvarkort pÄ en musövergÄngseffekt. SÄ nÀr webbplatsens anvÀndare tar musen över till ett anvÀndarnamn som @wpbeginner kommer de att se en svÀvarlÄda som visas i exemplet ovan. Om de klickar pÄ följ-knappen kan de följa anvÀndaren direkt frÄn din webbplats. För att aktivera den hÀr funktionen klistrar du bara in följande kod i sidans rubrik under huvudskriptet.


<script type="text/javascript">
twttr.anywhere(onAnywhereLoad);
function onAnywhereLoad(twitter) {
twitter.hovercards();
};
</script>

Smart Follow-knappar för Twitter

Smart Follow-knapp för Twitter

Med Smart Follow-knappen kan anvÀndaren följa ditt konto direkt frÄn din webbplats. Du kan skapa knappar för din webbplats och anvÀnda dem i ditt inlÀgg eller nÄgon annanstans. Se liveexemplet nedan:

Om du vill lÀgga till den hÀr typen av knappar pÄ din webbplats klistrar du först in följande kod i sidans rubrik under huvudskriptet:


<script type="text/javascript">
twttr.anywhere(onAnywhereLoad);
function onAnywhereLoad(twitter) {
twitter('#follow-wpbeginner').followButton("wpbeginner");
};
</script>

För det andra mÄste du lÀgga till följande div-tag dÀr du vill att den hÀr knappen ska visas:


<div id="follow-wpbeginner"></div>

Kom ihÄg att byta wpbeginner till ditt anvÀndarnamn annars visar det en följelÀnk till vÄrt twitterkonto.

Live Tweet Box pÄ din webbplats

Du kan skapa en tweet-ruta pÄ din webbplats som gör det möjligt för anvÀndare att direkt tweeta frÄn din webbplats utan att nÄgonsin gÄ pÄ twitter. Ett exempel pÄ denna ruta kan ses nedan: (Kom ihÄg att om du klickar pÄ tweet kommer det att tweeta).

Försök att twittra frÄn live-rutan ovan för att se hur cool det Àr. Vi skulle verkligen uppskatta om du tweetar standardinnehÄllet, sÄ det hjÀlper oss :)

Som du kan se att den hÀr live tweet-rutan Àr riktigt kraftfull. Du kan till och med lÀgga till Retweet-text dÀr om du vill med lÀtt anpassning. För att lÀgga till en live-tweet-ruta pÄ din webbplats klistrar du först in följande kod i sidans rubrik efter huvudskriptet:


<script type="text/javascript">
twttr.anywhere(onAnywhereLoad);
function onAnywhereLoad(twitter) {
twitter("#custom-tweetbox").tweetBox({
label: "Live Tweet Box:",
defaultContent: "Everyone should follow @wpbeginner for awesome #WordPress tips",
height: 50,
width: 480,
});
};
</script>

LÀgg sedan till följande kod dÀr du vill visa direkttweet-rutan:


<div id="custom-tweetbox"></div>

Vi ser att det redan finns fÄ plugins i WordPress-plugin-katalogen som lÄter dig anvÀnda de grundlÀggande funktionerna som svÀvarkort eller automatisk lÀnk. Du kan anvÀnda dessa plugins om du vill, men det hÀr Àr nÄgot sÄ enkelt att du Àr bÀttre att placera koderna manuellt.

Om du gillade den hĂ€r artikeln, vĂ€nligen retweeta den. Om vi ​​saknade nĂ„got sĂ„ var snĂ€ll och lĂ„t oss veta i kommentarerna.

Ytterligare resurs:

Twitter Anywhere-dokumentation
Enkelt Twitter Connect-plugin (bra plugin av en stödjande författare – tack Otto)