Hur man letar efter plugins i WordPress.org-katalogen

Hur man letar efter plugins i WordPress.org-katalogen

Det finns för nÀrvarande mer Àn 35 000 plugins tillgÀngliga i WordPress.org-katalogen. Plugins för varje dag tas bort av olika anledningar, inklusive riktlinjeövertrÀdelser, sÀkerhetsproblem eller begÀran om plugin-författare. Det finns dock inget system för att meddela webbplatser som anvÀnder dessa plugins. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du söker efter plugins som inte lÀngre finns i WordPress.org-katalogen.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera inte lÀngre i katalogen. Vid aktivering, gÄ helt enkelt till Plugins »Inte lÀngre i katalogen för att kontrollera dina plugins.

Plugin kontrollerar alla dina installerade plugins i WordPress-plugin-katalogen. Om den hittar ett plugin som ursprungligen hÀmtats frÄn WordPress.org men inte lÀngre finns dÀr, kommer det att lista det.

Det visar ocksÄ plugins som inte har uppdaterats under de senaste tvÄ Ären. Plugins som inte uppdateras sÄ lÀnge anses vanligtvis vara övergivna och du bör övervÀga att hitta ett alternativ.

Överflödet av tillgĂ€ngliga plugins kan göra det svĂ„rt för anvĂ€ndarna att bestĂ€mma vilka plugins de ska installera. WordPress-katalogen innehĂ„ller nĂ„gra anvĂ€ndbara tips, men dessa tips Ă€r inte alltid sĂ„ anvĂ€ndbara. Se vĂ„r artikel om förstĂ„else av WordPress-plugin-kompatibilitet.

SÄ hur hittar du de bÀsta WordPress-plugins som Àr sÀkra och stabila?

Du hittar mÄnga WordPress-plugins pÄ WPBeginner och andra ansedda WordPress-publikationer. Kolla in vÄr ritning dÀr du kan se de verktyg och plugins vi anvÀnder pÄ vÄra webbplatser.

Om du inte Àr sÀker pÄ om ett plugin fungerar eller inte, kan du alltid testa ett plugin sjÀlv genom att installera pÄ en lokal server.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att kontrollera plugins som inte lÀngre finns i WordPress.org-katalogen.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du kan ocksÄ hitta oss pÄ Twitter och Google+.