Hur man markerar alla konversationer som lÀst i appen Meddelanden pÄ iOS

mark all messages as read on iphone

Ibland fÄr vi bara alldeles för mÄnga textmeddelanden. Den lilla mÀrkesikonen visar en ljusröd indikator pÄ hur mÄnga olÀsta konversationer du har i appen Meddelanden pÄ din iPhone och iPad.

Visst, du kan gÄ igenom din lista med meddelanden och trycka pÄ var och en sÄ att det verkar som om du har lÀst det. Men det finns ett enklare sÀtt. SÄ hÀr markerar du alla konversationer som lÀst i appen Meddelanden pÄ din iPhone eller iPad.

Markera alla meddelanden som lÀsta

Pop öppna Meddelanden app pÄ din iPhone eller iPad och följ dessa enkla steg.

1) Tryck pÄ pÄ huvudskÀrmen i appen som visar alla dina konversationer Mer-knappen lÀngst upp till höger.

2) VĂ€lj Hantera meddelandelistan.

3) Knacka LÀs allt i det nedre vÀnstra hörnet.

Bom. Gjort. MÀrkesikonen Àr borta, de blÄ indikatorerna bredvid olÀsta meddelanden Àr borta och du Àr redo för ytterligare en massa konversationer att börja.

LÀs alla textmeddelanden pÄ iPhone

Du kan ocksÄ markera enskilda samtal som lÀsta. Markera cirkeln bredvid meddelandet och tryck pÄ LÀsa lÀngst ner till vÀnster. Observera att alternativet LÀs bara kan klickas om det meddelandet Àr olÀst.

Packar upp den

Det blir inte mycket lÀttare Àn sÄ hÀr nÀr det gÀller att markera meddelanden som lÀsta. Oavsett om det Àr verifieringskoder för appar, bekrÀftelser pÄ möten, reklamtexter eller liknande meddelanden som inte kommer frÄn de viktiga personerna i ditt liv, detta Àr ett praktiskt trick.

Finns det nÄgra tips du vill lÀra dig mer om för Messages-appen eller bara iOS i allmÀnhet? Om sÄ Àr fallet, lÄt oss veta i kommentarerna nedan!