Hur man meddelar användare när deras kommentar godkänns i WordPress

Hur man meddelar användare när deras kommentar godkänns i WordPress

Kommentarmoderering är det mest effektiva sättet att hålla diskussionerna säkra och skräppostfria. Men när en användare har lämnat kommentarer har de inget sätt att ta reda på om du har godkänt deras kommentar. För användare som skriver tankeväckande svar på dina inlägg kommer ett meddelande om godkännande av kommentarer att föra dem tillbaka till din webbplats. Detta är bra för användarnas engagemang och kvaliteten på diskussionerna på din webbplats. I den här artikeln visar vi dig hur du meddelar användare när deras kommentar godkänns i WordPress.

Videohandledning

Prenumerera på WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsätt läsa.

Det f√∂rsta du beh√∂ver g√∂ra √§r att installera och aktivera plugin-programmet f√∂r godk√§nd kommentar. Vid aktivering m√•ste du bes√∂ka Inst√§llningar ¬ĽKommentar godk√§nd f√∂r att konfigurera plugin.

Du kan ändra e-postmeddelandet som skickas till användaren när deras kommentar godkänns. Det finns två kortkoder tillgängliga. Du kan använda% name% för att visa författarens namn och% permalink% för att lägga till inläggets länk i e-postmallen.

Gl√∂m inte att markera kryssrutan “Aktivera” f√∂r att aktivera e-postmeddelandena. N√§r du √§r klar klickar du p√• knappen f√∂r att lagra dina inst√§llningar.

Om du har markerat rutan bredvid Inst√§llningar ¬ĽDiskussioner sidan, d√• kommer kommentarf√∂rfattaren bara att f√• meddelande om sin f√∂rsta kommentar. Detta s√§kerst√§ller att du inte skickar f√∂r m√•nga e-postmeddelanden. Om du har problem med att skicka e-post, kolla in v√•r guide om hur du fixar WordPress som inte skickar e-postproblem.

Kommentarförfattaren måste ha godkänt en kommentar

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att meddela användare när deras kommentar godkänns i WordPress. Du kanske också vill titta på vår handledning om hur du endast meddelar användare om svar på deras WordPress-kommentarer.

Om du gillade den här artikeln, prenumerera sedan på vår YouTube-kanal för WordPress-självstudier. Du kan också hitta oss på Twitter och Google+.