Hur man meddelar inlÀggsförfattare om nya Disqus-kommentarer i WordPress

Hur man meddelar inlÀggsförfattare om nya Disqus-kommentarer i WordPress

PÄ WPBeginner anvÀnder vi Disqus kommentarsystem. Nyligen frÄgade en av vÄra anvÀndare oss hur de kan meddela inlÀggsförfattaren om nya Disqus-kommentarer i WordPress. Som standard Àr det bara anvÀndare som lÀggs till i Disqus kommentarsystem som administratörer eller moderatorer som kan fÄ aviseringar om nya kommentarer. Men om du kör en WordPress-webbplats med flera författare kanske alla dina författare inte har administratörsbehörighet till ditt Disqus-konto. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du meddelar inlÀggsförfattare om nya Disqus-kommentarer i WordPress.

Innan du börjar, se till att du har Disqus-kommentarsystem installerat pÄ din WordPress-webbplats. Se ocksÄ till att du inte har inaktiverat automatisk import av kommentarer genom att besöka Kommentarer »Disqus sida pÄ din webbplats. Se vÄr guide om hur du lÀgger till Disqus-kommentarsystem i WordPress.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

Nu mÄste du installera och aktivera Disqus Notify Post / Page Author plugin. Det fungerar direkt och det finns inga ytterligare instÀllningar för dig att konfigurera.

Det Àr allt, författare pÄ din webbplats kommer nu att fÄ aviseringar om nya Disqus-kommentarer om den e-postadress som Àr kopplad till deras konto.

Felsökning

Om du precis lagt till en testkommentar och inte fÄtt e-postmeddelanden, ska du inte fÄ panik. Det tar vanligtvis nÄgon gÄng för Disqus att synkronisera kommentarer med din WordPress-databas. Plugin skickar bara e-postmeddelanden nÀr en kommentar synkroniseras och importeras till din WordPress-databas.

Se till att e-postadressen som Àr kopplad till författarkontot Àr giltig. Glöm inte att kolla skrÀppostmappen. Om du anvÀnder en snygg postlÄda som Googles inkorg, kommer antagningsmeddelandemailarna troligen att landa i avsnittet Uppdateringar.

Slutligen, se till att din WordPress-webbplats kan skicka e-post. Se vÄr guide om hur du fixar WordPress som inte skickar e-postproblem.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att meddela författaren om nya Disqus-kommentarer i WordPress.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du kan ocksÄ hitta oss pÄ Twitter och Google+.