Hur man ökar den maximala filöverföringsstorleken i WordPress

Increasing maximum file upload size in WordPress

Vill du öka den maximala filöverföringsstorleken i WordPress. Några gånger kan låg filöverföringsstorleksgräns hindra dig från att ladda upp filer via mediauppladdare eller installera plugins och teman. I den här artikeln visar vi dig hur du enkelt kan öka den maximala filöverföringsstorleken i WordPress för att åtgärda dessa problem.

Obs: Det här är en mellannivåhandledning. Det kanske inte fungerar med vissa delade värdar, i vilket fall du måste be din värdtjänstleverantör om support. Vi använder HostGator, och de är mer än användbara när det gäller frågor som detta.

Videohandledning

Prenumerera på WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsätt läsa.

Hur kontrollerar du din maximala filöverföringsstorleksgräns i WordPress?

WordPress visar automatiskt den maximala fil√∂verf√∂ringsstorleksgr√§nsen n√§r du laddar upp bilder eller media. F√∂r att kontrollera det kan du helt enkelt g√• till Media ¬ĽL√§gg till nytt sidan kommer du att se den maximala filgr√§nsen f√∂r din WordPress-webbplats.

Kontrollerar maximal filöverföringsstorlek i WordPress

1: Fil för temafunktioner

Det finns fall där vi har sett att bara genom att lägga till följande kod i temas funktioner.php-fil kan du öka uppladdningsstorleken:


@ini_set( 'upload_max_size' , '64M' );
@ini_set( 'post_max_size', '64M');
@ini_set( 'max_execution_time', '300' );

2. Skapa eller redigera en befintlig PHP.INI-fil

För denna metod måste du komma åt din WordPress-webbplats rotmapp med hjälp av FTP eller File Manager-appen i ditt värdkontos cPanel-instrumentpanel.

I de flesta fall om du är på en delad värd kommer du inte att se en php.ini-fil i din katalog. Om du inte ser en skapar du en fil som heter php.ini och laddar upp den i rotmappen. Lägg till följande kod i den filen:

upload_max_filesize = 64M
post_max_size = 64M
max_execution_time = 300

Denna metod rapporteras fungera för många användare. Kom ihåg om 64 inte fungerar, försök sedan 10 MB (ibland fungerar det).

3. htaccess-metod

Vissa människor har försökt använda metoden .htaccess där du genom att ändra .htaccess-filen i rotkatalogen kan öka den maximala uppladdningsstorleken i WordPress. Redigera .htaccess-filen i din WordPress-webbplats rotmapp och lägg till följande kod:

php_value upload_max_filesize 64M
php_value post_max_size 64M
php_value max_execution_time 300
php_value max_input_time 300

Återigen är det viktigt att vi betonar att om du använder ett delat webbhotellpaket kanske dessa tekniker inte fungerar. I så fall måste du kontakta din webbhotellleverantör för att öka gränsen för dig.

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att öka den maximala filöverföringsstorleken i WordPress. Om du fortfarande har problem följer du stegen i vår felsökningsguide för WordPress för att åtgärda det.

Om du gillade den här artikeln, prenumerera sedan på vår YouTube-kanal för WordPress-självstudier. Du hittar oss också på Twitter och Facebook.