Hur man packar dina tankar i meddelanden och meddelanden till pengar (BloggvÀrlden 2010)

BuySellAds

Nedan följer nÄgra viktiga punkter frÄn Scott Ginsbergs presentation med titeln How to Package Your Thanks in Messages and Messages into Money, som presenterades pÄ Blog World Expo 2010.

Alla har ett varumĂ€rke. Oavsett om du vet det eller inte, vem du Ă€r och vad du gör bidrar till ditt varumĂ€rke och hur mĂ€nniskor ser dig. Ta dig tid att utveckla ett varumĂ€rke och hĂ„ll fast vid det. Ditt varumĂ€rke ska hĂ„lla fast vid dig som ett namnmĂ€rke hĂ„ller fast vid Scott, och du bör ta dig tid att hĂ„lla det konsekvent. För att hĂ„lla sitt varumĂ€rke konsekvent skriver Scott hand varenda namnskylt han bĂ€r, och de som inte överensstĂ€mmer med varumĂ€rkets image kasseras. Du mĂ„ste ta samma omsorg och kontroll i din varumĂ€rkesidentitet bĂ„de personligen och pĂ„ din webbplats. Din webbplats mĂ„ste bli mer Ă€n en mĂ„lsida med information om dig, den mĂ„ste bli en destination för din anvĂ€ndare. Om du inte tar dig tid att sĂ€tta dig ner och göra ett namn för dig kommer en dag nĂ„gon annan att komma och mĂ€rka dig, och du kanske inte hĂ„ller med om vad de har att sĂ€ga om dig. Ditt varumĂ€rke Ă€r vĂ€rt din tid och konsistens och “konsistens Ă€r mycket bĂ€ttre Ă€n sĂ€llsynta ögonblick av storhet.”

Skrivande Ă€r grunden för all rikedom i denna vĂ€rld. Det bĂ€sta ordet att ha framför ditt namn (förutom “New York Times bĂ€stsĂ€ljande författare”) Ă€r av. Att ha förbi ditt namn visar inte bara att du har nĂ„got att sĂ€ga, det visar att nĂ„gon annan bryr sig om vad du har att sĂ€ga! Du bör stĂ€ndigt generera idĂ©er. Skriv ner allt du ser och samla det. Genom att skriva ner det har du nu bevis pĂ„ att denna hĂ€ndelse hĂ€nde och du har en idĂ©. Om du skriver ner allt och Ă€r en bra lyssnare kommer du aldrig att fĂ„ författare blockera.

NÀr du har fÄtt dina idéer, stressa inte med att försöka organisera dem. Idéer Àr som smÄ gÄvor som har makten att organisera sig. Allt du behöver göra Àr att skriva ner dem och hÄlla fast vid dem. NÀr du har spenderat lite tid pÄ dem kommer mönster att dyka upp och voila! Idéerna organiserar sig sjÀlva. Ta dig tid att organisera dina idéer och vad som kommer frÄn dem. Ha en mapp pÄ din dator (och sÀkerhetskopiera den!) Med dina idéer, oavsett om de Àr nya, utvecklade eller publicerade. PÄ sÄ sÀtt kan du komma Ät dem med ett musklick. Om du inte kan göra detta kommer dina idéer att gÄ vilse och vara vÀrdelösa. Allt du har i ditt huvud bör skrivas ner nÄgonstans.

NÀr du vÀl har organiserat dessa idéer eller tankar kan du förvandla dem till meddelanden. Slösa inte bort din tid med att konstruera böcker eller lÄnga uppsatser, förvandla dina idéer till meddelanden eller moduler. Dessa moduler kan sedan samlas i en bok nÀr tiden Àr rÀtt. NÀr du vÀl har fÄtt dina meddelanden mÄste du fÄ dem ut i vÀrlden. Det enklaste sÀttet att göra detta Àr att bli intervjuad. Intervjuer Àr ett enkelt sÀtt att leda trafik till din webbplats och öka medvetenheten om ditt varumÀrke. Om ingen kommer att intervjua dig, intervjua dig sjÀlv! Detta ger dig möjlighet att svara pÄ alla de frÄgor du önskar att folk skulle stÀlla dig och ger dig friheten att ha sÄ mycket kul med det som du kan.

Slutligen Àr uppsökande viktigt. Om du publicerar innehÄll utan att fÄ feedback frÄn dina anvÀndare Àr du i mörkret. Det Àr fantastiskt att du vet vad du gör, men om dina anvÀndare inte kan uttrycka sina Äsikter Àr allt du gör vÀrdelöst. Skapa en community via din webbplats och via e-post för att se vad din publik vill ha, och anvÀnd den hÀr communityn för att fÄ leads. Att bara be om en försÀljning, antingen av en bok eller för ett talande engagemang, kan ofta fÄ dig med liten anstrÀngning. Varje e-post Àr en möjlighet.

Sponsorer

BuySellAds
BuySellAds Ă€r en enorm marknadsplats för att köpa / sĂ€lja reklamplatser pĂ„ din webbplats. Över 750 framgĂ„ngsrika bloggare anvĂ€nder dem för att driva sin online-annonsförsĂ€ljning. WPBeginner anvĂ€nder ocksĂ„ BSA för att underhĂ„lla vĂ„ra annonser. Det Ă€r ocksĂ„ en utmĂ€rkt plats för annonsörer. Över 1000 kvalitetsannonsörer anvĂ€nder BSA för att rikta in sig pĂ„ mĂ„lgrupper som Ă€r rĂ€tt för deras varumĂ€rke. Om du Ă€r intresserad, ansök om att vara pĂ„ deras marknadsplats nu.

Kontakta mig

Kontakta mig
ContactMe Àr det enklaste sÀttet att organisera och vÀxa ditt företag / blogg. Du kan skapa kontaktformulÀr och anvÀnda alla verktyg de har att erbjuda för att hÄlla dig uppdaterad med alla potentiella kunder och eventuellt konvertera dem till kunder.

Aviva webbkatalog

Aviva webbkatalog

Aviva Web Directory Ă€r en av de mest prestigefyllda webbkatalogerna pĂ„ internet. Den har funnits pĂ„ webben sedan 2005 och har tusentals webbplatser listade i den. Jeff var snĂ€ll nog att vara en av vĂ„ra dagliga sponsorer. Han ger ocksĂ„ 25 $ rabatt pĂ„ alla noteringspriser om du anvĂ€nder kupongen “wpbeginner”. FĂ„ din webbplats listad i deras för SEO-fördelar.

Framstegsteman

Framstegsteman

Framsteg Ă€r mycket mer Ă€n ett WordPress-tema. Det Ă€r ett system för gör-det-sjĂ€lv-Ă€gare och utvecklare att skapa webbplatser med enkelt dra och slĂ€pp. Du kan skapa ditt eget WordPress-tema pĂ„ bara nĂ„gra minuter genom att helt enkelt klicka, dra och slĂ€ppa. Det Ă€r en av de mest populĂ€ra ramarna för WordPress-teman. Grant var vĂ€nlig nog för att ge WPBeginner-anvĂ€ndare 20% rabatt pĂ„ kupongen. AnvĂ€nd bara kupongen “wpbeginner”.

StudioPress-teman

StudioPress WordPress-teman

Tidigare kÀnd som de berömda Revolution Teman, har StudioPress alltid strÀvat efter excellens och producerat högkvalitativa teman. Det Àr en av de mest populÀra temaleverantörerna.