Hur man redigerar text i WordPress

Hur man redigerar text i WordPress

Ville du nÄgonsin redigera lite text i dina WordPress-blogginlÀgg? Redaktion Àr termen som anvÀnds för att redigera text genom att svarta ut kÀnsliga delar av den. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du redigerar text i WordPress och visar anvÀndaren att viss text har redigerats men inte ger upp texten.

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera Guerillas Redacted Text-plugin. Plugin fungerar ur lÄdan och det finns inga instÀllningar för dig att konfigurera.

Skapa helt enkelt ett nytt inlÀgg eller redigera ett befintligt. Ta bort texten du vill redigeras och ersÀtt den med den hÀr kortkoden:

[redacted]

Nu nÀr du förhandsgranskar inlÀgget kommer du att mÀrka att det finns utmarkerat utrymme som lÀggs till för att indikera redigerad text.

Standardstorleken för det svarta omrÄdet Àr sex tecken. Om du behöver en större redigerad textruta kan du anvÀnda kortkoden sÄ hÀr:

[redacted length=”medium”]
[redacted length=”large”]
[redacted length=”extra”]

Observera att du faktiskt mÄste ta bort texten du vill dölja. Syftet med detta plugin Àr inte att dölja text utan att visa att en del text har redigerats.

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att redigera text i dina WordPress-blogginlÀgg. Du kanske ocksÄ vill kolla in den hÀr guiden om hur du visar och döljer text i WordPress-inlÀgg med vÀxlingseffekt.

Om du gillade den hÀr artikeln, prenumerera sedan pÄ vÄr YouTube-kanal för WordPress-sjÀlvstudier. Du kan ocksÄ hitta oss pÄ Twitter och Google+.