Hur man schemalÀgger WordPress-inlÀgg för sociala medier med BufferApp

Buffer one web application to cross post across your network

Sociala medier Àr en viktig trafikkÀlla för mÄnga webbplatser inklusive vÄra egna. Vi har omfattat omfattande integrering av sociala medier i WordPress. Oavsett om du vill lÀgga till en twitter-knapp, google + -knapp eller facebook som / fan-lÄda, har vi tÀckt dig. En av vÄra lÀsare frÄgade oss nyligen om det fanns ett verktyg som lÄter dig automatiskt schemalÀgga WordPress-inlÀgg för sociala medier. Den första som kommer att tÀnka pÄ Àr BufferApp eftersom vi anvÀnder den för vÄra projekt. I den hÀr artikeln visar vi dig hur du schemalÀgger WordPress-inlÀgg för sociala medier med BufferApp.

Vad Àr BufferApp?

BufferApp Àr en webbaserad schemalÀggningstjÀnst som gör att du kan posta i olika sociala nÀtverk. Med sina egna ord Àr BufferApp ett smartare sÀtt att dela saker. Det lÄter dig integrera ditt Facebook, Twitter och Linkedin till ett enda BufferApp-konto. Du kan anvÀnda en enda instrumentpanel för att dela saker i alla dina nÀtverk. Det erbjuder ocksÄ analys, enkel schemalÀggning av inlÀgg och URL-förkortning. Med BufferApp kan du ocksÄ lÀgga till teammedlemmar, vilket Àr bra för att dela upp aktiviteter i sociala medier.

Videohandledning

Prenumerera pÄ WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsÀtt lÀsa.

StÀlla in WordPress till buffert

Det första du behöver göra Àr att registrera dig för ett buffertkonto. GÄ till BufferApp och registrera dig. Du kan ocksÄ registrera dig med ditt Twitter-, Facebook- eller Linkedin-konto. NÀr du har registrerat dig kommer du till buffertinstrumentpanelen.

Nu nÀr vi har skapat ett buffertkonto Àr nÀsta sak att ansluta WordPress till ditt buffertkonto. För att göra det, installera och aktivera plugin WP to Buffer pÄ din webbplats. Efter att ha aktiverat plugin, gÄ till InstÀllningar »Buffert.

WP till buffertinstÀllningar

För att ansluta din WordPress-webbplats till ditt buffertkonto mĂ„ste du skapa en buffertapp. Plugin visar en lĂ€nk för att skapa en app. Nedanför lĂ€nken visar den dig ocksĂ„ en URL för Ă„teruppringning som du behöver kopiera eftersom du behöver den i nĂ€sta steg. Klicka pĂ„ lĂ€nken som tar dig till Buffer App’s utvecklarwebbplats.

Skapa en buffertapp för din WordPress-webbplats

Ange ett namn och en beskrivning för din app, till exempel din webbplatstitel och beskrivning. I webbplatsfĂ€ltet anger du webbadressen till din webbplats. I fĂ€ltet för Ă„teruppringnings-URL anger du den URL som visas av WP till buffert-plugin. NĂ€r du har fyllt i alla obligatoriska fĂ€lt trycker du pĂ„ knappen skapa applikation. Buffert skickar dig nu ett e-postmeddelande med en lĂ€nk för att komma Ă„t din token. Genom att klicka pĂ„ den lĂ€nken kommer du tillbaka till Buffer’s webbplats dĂ€r du kan se ditt klient-ID och Ă„tkomsttoken. Kopiera dessa och klistra in dem pĂ„ instĂ€llningssidan för WP till buffert.

Ansluta WP till buffert till din buffertapp genom att klistra in Ă„tkomsttoken

Det Àr allt, din WordPress-webbplats Àr nu ansluten till buffertappen.

Buffert ansluten till din WordPress-webbplats

SchemalÀgg eller publicera inlÀgg för sociala medier med hjÀlp av buffert

För att automatiskt dela inlÀgg nÀr de publiceras, mÄste du gÄ till WP 2-buffertinstÀllningssidan och klicka pÄ fliken InlÀgg. Du kan dela dina inlÀgg automatiskt via buffert nÀr de publiceras eller uppdateras. VÀlj On Publish och vÀlj sedan dina sociala mediekonton att lÀgga upp till innan du sparar dina Àndringar.

Aktivera inlÀgg pÄ dina sociala mediekonton via buffert

Om du inte har aktiverat schemalÀggning pÄ buffert kommer dina WordPress-inlÀgg att delas pÄ utvalda webbplatser för sociala medier sÄ snart du trycker pÄ publiceringsknappen.

För att aktivera schemalÀggning, gÄ till BufferApp-instrumentpanelen och klicka pÄ fliken SchemalÀggning. Du kan stÀlla in en tidszon och vÀlja olika tider för att dela dina inlÀgg.

SchemalÀgg inlÀgg pÄ BufferApp

Vi hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig att schemalÀgga WordPress-inlÀgg för sociala medier med BufferApp. LÄt oss veta vad du anvÀnder för att ansluta WordPress till dina sociala mediekonton genom att lÀmna en kommentar nedan.