Hur man skapar anpassade adminfärgscheman i WordPress

Hur man skapar anpassade adminfärgscheman i WordPress

De flesta av våra användare älskar det nya WordPress-administrationsgränssnittet. Med möjligheten att ändra adminfärgscheman ger det nya gränssnittet en bättre användarupplevelse med olika val. Liksom andra WordPress-funktioner kan adminfärgscheman anpassas. I den här artikeln visar vi dig hur du skapar anpassade adminfärgscheman i WordPress.

Videohandledning

Prenumerera på WPBeginner

Om du inte gillar videon eller behöver fler instruktioner, fortsätt läsa.

Det f√∂rsta du beh√∂ver g√∂ra √§r att installera och aktivera Admin Color Schemer-plugin. Vid aktivering, g√• till Verktyg ¬ĽAdminf√§rger f√∂r att skapa dina egna anpassade adminf√§rgscheman.

Välj bara de färger du vill använda för bas, ikon, markering och aviseringar med hjälp av färgväljaren. Klicka på förhandsgranskningsknappen för att se hur den skulle se ut. När du är nöjd med färgschemat måste du klicka på Spara och använd för att spara färgschemat och börja använda det.

Du kan också välja färger för andra element i WordPress-administrationsgränssnittet genom att klicka på länken Visa avancerade alternativ. Detta visar många andra alternativ för dig att ändra och skapa ett detaljerat anpassat adminfärgschema.

Avancerade alternativ för anpassade adminfärgscheman

Ditt anpassade adminf√§rgschema visas som ‘Anpassat’ under sk√§rmen Anv√§ndarprofil. Du och andra anv√§ndare p√• din webbplats kan v√§xla fram och tillbaka mellan olika f√§rgscheman. Du kan ocks√• st√§lla in det som standardf√§rgschema f√∂r nya anv√§ndare i WordPress.

Anpassat färgschema bland standard WordPress-färgscheman

Vi hoppas att den här artikeln hjälpte dig att enkelt skapa dina egna anpassade adminfärgscheman i WordPress.

Låt oss veta vilka färger du använder i dina färgscheman genom att lämna en kommentar nedan.