Hur man skapar en het eller ingen bildbetygswebbplats i WordPress

Hur man skapar en het eller ingen bildbetygswebbplats i WordPress

Alla som har tittat pÄ Social Network-filmen om Mark Zuckerberg och Facebook kÀnner till begreppet Hot or Not image rating-webbplats. En het eller inte webbplats lÄter dig vara vÀrd för en popularitetstÀvling pÄ din webbplats. I den hÀr artikeln kommer vi att visa dig hur du skapar en het eller inte bildbedömningssida i WordPress.

Det första du behöver göra Àr att installera och aktivera Hot eller Not-plugin. Efter aktivering lÀgger plugin till tvÄ nya menyalternativ till ditt WordPress-administrationssidfÀlt. Det första Àr TÀvlande vilket Àr en anpassad posttyp.

GÄ till Konkurrenter »LÀgg till nytt för att lÀgga till en ny konkurrent. LÀgg till ny konkurrent sida kommer att se ut som WordPress redigeringsskÀrm. Klicka pÄ för att ladda upp en bild av en konkurrent LÀgg till media och ladda upp bilden.

Till höger pÄ skÀrmen ser du en anpassad panel för Grupper. Grupper Àr som kategorier. Du kan köra varma eller inte tÀvlingar mellan medlemmar i en grupp. Du kan skapa flera grupper och en konkurrent kan ingÄ i flera grupper samtidigt.

LĂ€gg till en het eller inte konkurrent

LÀgg till ett par konkurrenter genom att ladda upp bilder. Du kan lÀgga till flera bilder för en konkurrent, skriva text under bilden och ge konkurrenten en titel. Allt detta kommer att dyka upp snyggt under tÀvlingen.

Nu nÀr du har lagt till nÄgra konkurrenter i en grupp. LÄt oss skapa en tÀvling bland dem. För att skapa en ny tÀvling, skapa ett nytt WordPress-inlÀgg eller en ny sida. Du kommer att mÀrka en blixtbultikon i din postredigerares menyknappar. Klicka pÄ blixtbultikonen för att öppna kortkodgeneratorn. Konfigurera kortkod för tÀvling och klicka sedan pÄ Infoga kortkod.

Infoga kortkod med hjÀlp av kortkodsgeneratorn eller inte

Publicera inlÀgget eller sidan och gÄ till din direktsida för att se tÀvlingen i aktion.

Anpassa varmt eller inte

Hot eller inte kommer med nÄgra lÀttanpassade anpassningsalternativ. GÄ till Hot or Not »InstÀllningar för att konfigurera dessa alternativ. PÄ den hÀr sidan kan du stÀlla in maximal bildstorlek för konkurrenterna, lÄta anvÀndare dela en konkurrent pÄ Facebook och visa ett övergÄngsmeddelande som visas nÀr anvÀndaren har röstat och plugin laddar nÀsta konkurrent. Klicka för att spara dina Àndringar.

Konfigurerar instÀllningar för heta eller inte plugin-program

Du kan till och med vÀlja om du vill anvÀnda orden Hot and Not eller nÄgot annat. GÄ till Hot or Not »Anpassa för att anpassa dessa alternativ. För att anpassa tÀvlingsfÀrgschema och visuella utseende, gÄ till Hot or Not »Styling. VÀlj fÀrger för Hot eller Not meter och text.

Styling heta eller inte fÀrger

Showdown-tÀvlingar som heta eller inte kan vara farligt beroendeframkallande för dina webbplatsanvÀndare, vilket kan hjÀlpa till att minska studsfrekvensen och öka tiden pÄ sidan.

Vi hoppas att du gillade vÄr guide om hur du skapar en het eller inte bildbedömningssida i WordPress. Skulle du nÄgonsin anvÀnda detta pÄ din webbplats? LÄt oss veta genom att lÀmna en kommentar nedan.