Hur man skapar tomma iPhone-ikoner för hemskÀrmen med genvÀgar

Blank Icons on iPhone on Desk

Hur du ordnar apparna pÄ din iPhone-startskÀrm Àr viktigt. Du lÀgger förmodligen de du anvÀnder oftast pÄ huvudskÀrmen och du kan anvÀnda mappar för att samla liknande appar pÄ en plats. Men för mÄnga Àr det sÀtt som dessa appar ser ut pÄ skÀrmen lika viktigt som deras arrangemang.

Till exempel, som du redan vet, finns apparna i ett rutnÀtformat. Om du har mÄnga appar pÄ var och en av dina skÀrmar kan det se lite rörigt ut och kan till och med göra det svÄrare för dig att se vad du vill ha en överblick.

Vill du lÀgga till lite utrymme före, efter eller mellan dina appar? Om sÄ Àr fallet, hÀr skapar du tomma iPhone-ikoner för startskÀrmen med GenvÀgar.

Skapa tomma iPhone-ikoner

Det finns nÄgra nycklar för att detta ska fungera korrekt. En av dem Àr att du behöver en vanlig bakgrund eller Ätminstone en som du kan matcha för ikonens fÀrg. Annars kommer du att kunna se det och poÀngen gÄr förlorad.

I det hÀr exemplet anvÀnde jag den vanliga svarta bakgrunden som finns i instÀllningar > Tapet > VÀlj en ny bakgrund > Stills.

DÀrefter kan du öppna GenvÀgar app för att skapa den tomma ikonen.

1) Knacka Skapa genvÀg.

2) Du kan lÀmna genvÀgen som den Àr utan nÄgra ÄtgÀrder. Men om du vill att den osynliga ikonen ska göra nÄgot nÀr du trycker pÄ den pÄ skÀrmen, som att öppna dina foton eller lÀgga till en kalenderhÀndelse, kan du vÀlja en av dessa ÄtgÀrder.

3) Tryck pÄ VÀxla uppe till höger.

Skapa tomma ikoner iPhone-genvÀgar

4) GÄ in i namn för genvÀgen som osynliga tecken. Du kan göra det enkelt genom att kopiera och klistra in tecknen mellan parenteserna nedan. Kopiera inte parenteserna. Knacka Gjort.

[⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀]

5) Ändra Ikon genom att knacka pĂ„ den. Du kommer att mĂ€rka att du har fĂ€rger och tecken att vĂ€lja mellan; istĂ€llet trycker du pĂ„ HemskĂ€rm alternativ. HĂ€r kan du ta ett foto eller vĂ€lja en frĂ„n ditt bibliotek som har exakt samma fĂ€rg som den bakgrund du vĂ€ljer.

VÀlj IkonbakgrundsgenvÀgar

Jag tog helt enkelt en skÀrmdump av den svarta tapeten jag valde, sparade den i mitt bibliotek och lade sedan till den hÀr. Knacka Gjort nÀr du Àr klar.

6) Du borde vara tillbaka pÄ genvÀgsskÀrmen nu. BlÀddra ner och knacka LÀgg till pÄ hemskÀrmen och följ instruktionerna.

LÀgg till tomma ikoner pÄ startskÀrmen iPhone

Den tomma ikonen visas pÄ din startskÀrm och du kan helt enkelt flytta den dit du vill ha den, precis som du skulle flytta nÄgon annan app pÄ din skÀrm.

Du kan fortsÀtta lÀgga till samma genvÀg pÄ din startskÀrm för att skapa fler utrymmen. Om du vÀljer att lÀgga till en ÄtgÀrd i steg 2 ovan, notera bara att ÄtgÀrden gÀller för var och en. SÄ övervÀg att skapa tomma ikoner utan ÄtgÀrder om du planerar att lÀgga till mÄnga pÄ din skÀrm.

tomma iphone-ikoner

Packar upp den

Att ha mer utrymme mellan dina appar Ă€r ett utmĂ€rkt sĂ€tt att rensa dina skĂ€rmar. Du kan Ă€ven anvĂ€nda de tomma iPhone-ikonerna för att ordna dina appar i coola mönster. Är det hĂ€r ett knep du planerar att testa med genvĂ€gsappen? LĂ„t oss veta!

Och se till att kolla in nÄgra av vÄra andra tips och tricks.