Hur man slÀpper objekt i Roblox (3 metoder)

Hur man slÀpper objekt i Roblox (3 metoder)

Hur man slÀpper objekt i Roblox

Roblox Àr ett onlinespel för barn att spela, skapa och uttrycka sig. Roblox-vÀrlden Àr gjord för spelare, och du har kvar att fortsÀtta med den. Alla spelare i Roblox mÄste skapa sina egna vÀrldar, egna föremÄl och alla andra saker ska göras pÄ egen hand.

Eftersom det behöver massor av saker, mÄste du veta hur du fÄr dessa artiklar. SÄ om du Àr Roblox-spelare och vill slÀppa objekt i Roblox, har du kommit till rÀtt stÀlle.

HÀr i den hÀr artikeln visar vi dig hur du kan slÀppa objekt i Roblox. Precis som andra spel har du begrÀnsat utrymme och att hantera saker i grÀnsen kan vara ganska svÄrt. Mitt inventeringsalternativ har sÄ mÄnga saker, och det kontrollerar vad andra spelare har och vad de ska plocka upp, som ligger runt.

För att bygga ett uppslukande spel mÄste vi slÀppa objekt i Roblox. SÄ kolla in hur du slÀpper objekt i Roblox. Det Àr en ganska enkel och snabb uppgift.

LÄS MER: Alla Roblox-kampanjkoder för Robux List 2020


Om du inte vet hur du slÀpper objekt i Roblox, följ nedanstÄende steg. Att slÀppa objekt i Roblox Àr enkelt.

Steg för att slÀppa objekt pÄ PC i Roblox

Denna metod hjÀlper dig att slÀppa saker som vapen, verktyg, hattar, vapen och mycket mer. Medan du spelar Roblox pÄ din dator, Laptop, Mac eller Xbox, anvÀnd sedan den hÀr metoden. Men den hÀr metoden fungerar inte i alla spel, men för de flesta spel fungerar den.

GÄ först till ditt lager och vÀlj ett objekt. VÀlj bakÄt medan du hÄller pÄ objekten. Ditt objekt kommer att tappas omedelbart. Och om du vill slÀppa hattar mÄste du anvÀnda tangenten = (lika). Det kommer att slÀppa ett objekt i Roblox.

Steg för att slÀppa objekt pÄ mobil i Roblox

Om du anvÀnder Mobile för att spela Roblox, följ sedan de angivna stegen för att slÀppa objekt pÄ Roblox.

GÄ till spelinventeringen och klicka pÄ objektet. Klicka pÄ Chatt NÀr tangentbordet visas klickar du pÄ korsknappen

I ett försök kanske du misslyckas, men du mÄste prova tvÄ eller tre gÄnger, det fungerar.

LÄS MER: Hur fĂ„r man gratis Robux-koder för Roblox 2020

Handel med objekt i Roblox

Hur man slÀpper objekt i Roblox

Handel Ă€r ett system inom Roblox. Om du Ă€r en Builder’s Club-abonnent kan du bara handla varor frĂ„n ditt lager. Du kan ocksĂ„ designa och sĂ€lja föremĂ„len.

Handel Àr en process dÀr du först besöker profilen för den andra spelaren som du vill handla med. Sedan kan du vÀlja artiklarna och byta dem. Allt görs endast genom inventering.

VÀlj först spelarens profil som du vill byta med. Klicka sedan pÄ ikonen med tre punkter, lÀngst upp till vÀnster pÄ sidan och öppna Meny. VÀlj handelsartiklar VÀlj de objekt som du vill handla. Ett popup-fönster visas. Om du lÀgger till valuta i spelet, lÀgg sedan till Robux. VÀlj knappen Skicka

LÄS MER: Hur man donerar Robux till andra vĂ€nner pĂ„ Roblox 2020

Slutsats

Jag hoppas att den hÀr artikeln hjÀlpte dig med att lÀra dig hur slÀpp föremÄl eller nÄgot i Roblox. Vi har gett naturliga metoder som alla kan förstÄ och följa det. om du tycker att den hÀr artikeln Àr till hjÀlp, gilla och dela alltid den hÀr artikeln med dina vÀnner pÄ alla sociala medieplattformar. Det kommer att hjÀlpa oss att nÄ fler mÀnniskor Àn nÄgonsin. Om du har nÄgra frÄgor med den hÀr artikeln, lÄt oss veta det i kommentarsektionen som finns nedanför. Kom alltid gÀrna med nÄgra vÀrdefulla förslag och idéer för att förbÀttra vÄr webbplats. Tack sÄ mycket för att du lÀste. SkÄl!